Naturligt byggeri

Natursten har i århundreder været anvendt i byggeri. Fra urmennesket boede i huler, over Romerrigets storhed til moderne arkitektur, har natursten altid fundet sin plads og givet mennesket ly og tryghed.

Med nutidens teknologier behøver anvendelsen af natursten til byggeri hverken at være tungt eller besværligt. CUPA GROUP har gennem årtier løbende udviklet og tilpasset både produktion og anvendelse af natursten så det på de mest hensigtsmæssige måder passer ind i moderne byggerier, uden at give køb hverken på æstetik eller kvalitet. I vor tids byggedesign sættes der store krav til byggematerialer. Alle vores natursten kan implementeres alle typer af byggeri, om det er traditionelt nænsom renovering af historiske bygninger eller moderne arkitektur har CUPA DANMARK både materialer og ekspertise til at supportere netop dit projekt fra den tidlige idé til aflevering af opgaven til bygherre.

Vælg via ikonerne herunder for yderligere inspiration 
 

CUPA TAGSKIFER

Naturskifer giver over 100 års smukt og tæt tag. Skifer er en naturligt dannet stenart.
 
 

CUPA FACADESKIFER

Facaden er husets ansigt. På alle byggerier er facadematerialet med til at understrege bygningens særlige karakter.
 
 

STONEPANEL®

De unikke paneler tilpasses nemt i moderne dansk byggedesign. Der kan også hentes inspiration i den syd-europæiske byggestil.
 
 

BARCAMP®

Håndkløvet naturskifer til gulv. Belægning til både inde og ude med et slidstærkt, stilfuldt og smukt udtryk.
 
 

STONETACK®

Dekorativ selvklæbende naturskifer panel til indendørs anvendelse.