CUPA DANMARK er leveringsdygtig i en lang række af natursten fra hele verdenen til det nordiske byggeri. Alle vores natursten bliver produceret i eget regi via vort moderselskab CUPA GROUP.

Vores hovedprodukt er dog naturskifer til tag og facade som produceres af vores søsterselskab CUPA PIZARRAS. CUPA PIZARRAS kvalitetssystem går ud over de internationale standarder, og er baseret på årtiers erfaring inden for produktion af skifer til tag og facadebeklædning.

Alle stenbrud er blevet godkendt i overensstemmelse med de højeste nationale og internationale certificeringer:cupa-pizarras-certificat.jpg

Naturskifer til tage og facader bliver produceret i det nordvestlige Spanien, hvor CUPA PIZARRAS driver 16 forskellige skiferbrud, hver skifer er unik med sin egen overflade og struktur.

CUPA PIZARRAS har et unikt og omfattende kvalitetskontrol-system, som gør det muligt at identificere og indhente oplysninger om oprindelse og historie på alle vores produkter.

Sporbarheden indebærer en label med stregkode på hver palle, som angiver at denne palle har passeret inspektion for produktions- og kvalitetskontrol. Dette er en unik og stringent proces, der sikrer en klar og præcis information om hver enkelt palle, her fremgår resultaterne af prøver og udførte forsøg, navnet på stenbruddet, format og størrelse af skifer, antallet af skifer, samt navn på den tekniker der har haft ansvar for sortering og pakning af netop denne palle.cupapizarras-explotation.jpg
 
 

CUPA TAGSKIFER

Naturskifer giver over 100 års smukt og tæt tag. Skifer er en naturligt dannet stenart.
 
 

CUPA FACADESKIFER

Facaden er husets ansigt. På alle byggerier er facadematerialet med til at understrege bygningens særlige karakter.
 
 

STONEPANEL®

De unikke paneler tilpasses nemt i moderne dansk byggedesign. Der kan også hentes inspiration i den syd-europæiske byggestil.
 
 

BARCAMP®

Håndkløvet naturskifer til gulv. Belægning til både inde og ude med et slidstærkt, stilfuldt og smukt udtryk.
 
 

STONETACK®

Dekorativ selvklæbende naturskifer panel til indendørs anvendelse.