Top

ARKITEKTER

Initiering / Arkitekter

NATURLIGT BYGGERI

Natursten har i århundreder været anvendt i byggeri. Fra urmennesket boede i huler, over Romerrigets storhed til moderne arkitektur, har natursten altid fundet sin plads og givet mennesket ly og tryghed.

Med nutidens teknologier behøver anvendelsen af natursten til byggeri hverken at være tungt eller besværligt.

CUPA GROUP har gennem årtier løbende udviklet og tilpasset både produktion og anvendelse af natursten så det på de mest hensigtsmæssige måder passer ind i moderne byggerier, uden at give køb hverken på æstetik eller kvalitet. I vor tids byggedesign sættes der store krav til byggematerialer.

Alle vores natursten kan implementeres alle typer af byggeri, om det er traditionelt nænsom renovering af historiske bygninger eller moderne arkitektur har CUPA DANMARK både materialer og ekspertise til at supportere netop dit projekt fra den tidlige idé til aflevering af opgaven til bygherre.

MARKEDSLEDER

Med vores kompromisløse dedikation til produktkvalitet har vi gjort os fortjent til den tillid, arkitekter i Danmark har til os.

KVALITETSGARANTI

Der er ikke noget andet naturligt materiale til tagdækning som skifer. Hvis man tænker på et vandtæt og langsigtet tag uden vedligeholdelse, er naturskifer den bedste løsning. Kvaliteten af vores produkter garanteres gennem en omhyggelig kontrol i hele produktionsprocessen. Af denne grund har vores naturskifer en 30 års garanti, som giver vores kunder fuldstændig ro i sindet.

EKSPERTISE

Vores hold af eksperter i naturskifer er fuldt fokuseret på at tilbyde dig den bedst mulige service. Vi har udvundet naturskifer i Spanien i mere end 125 år.

DIREKTE FRA PRODUCENTEN

Alt vores tag- og beklædningsskifer kommer fra CUPA PIZARRAS' 16 stenbrud og 22 forarbejdningsfabrikker i Spanien. Fravalget af mellemled betyder hurtigere levering, konkurrencedygtige priser og fuld sporbarhed for produktet – fra udvinding til montering. Ingen anden virksomhed i Danmark kan tilbyde denne service.

TEKNISK SUPPORT

Vi har et teknisk team af specialister med stor viden om vores produkter. Vi står til rådighed med teknisk support, uanset hvad dine behov måtte være.

SPECIFIKATIONSTEAM

Vores specialister i naturskifer står til rådighed for arkitekter for deltagelse i møder eller besøg, for præsentation af vores produkter og støtte gennem hele specifikationsprocessen.

Produkter