Top
OM OS
Initiering / Om os

kvalitets-skifer til tag og facader

CUPA DANMARK A/S (tidligere kendt som Kongebro Natursten A/S) har et forretningsgrundlag der bygger på at udvikle, producere og sælge kvalitets-skifer til tag og facader. Samt at levere kvalitets naturstens produkter til moderne dansk byggeri. Samarbejde er en del af vores grundlag, derfor udvælger vi nøje vore samarbejdspartnere.

CUPA DANMARK A/S er sammen med vort moderselskab, verdens største producent af naturskifer CUPA GROUP fra Spanien, garant for at de naturskifre der forhandles til det Skandinaviske marked, er af en kvalitet som kan modstå det nordiske klima gennem adskillige årtier.

Produktudvikling

Den teknologiske udvikling og tidens trends gør at vi hele tiden sørger for at være innovative og udvikle unikke produkter. Senest med vores massive stenpaneler, der forener et smukt materiale med kompleksiteten af opsætningen.

Funktion

Alle vores produkter gennemgår en veldokumenteret kvalitetskontrol, der sikrer en ensartet og høj kvalitet. Derfor holder et tag med naturskifer fra CUPA DANMARK i mindst 100 år. Vores skifer er 100 % naturmateriale der begår sig lige så godt udendørs som indendørs.

Miljø

Samtidig skal vi også sikre verdens bæredygtighed og miljøet, det bidrager vi til med vores naturlige og økologiske produkter. Helt fra produktion til levering, vælger vi den mest miljøvenlige løsning

CUPA DANMARK A/S har en mission

Vi ønsker at udbrede kendskabet til naturskifer som verdens bedste tagmateriale. Dette kan kun gøres ved fokusering på optimale løsninger og gennemført kvalitet.
Vi vil sikere, at du som kunde altid er sikret et optimalt håndværk, som sikrer din investering i et nyt tag, der holder i generationer.
Du bliver derfor som vores kunde altid garanteret solid kunderådgivning – både i projekteringen og ude på byggepladsen.
Vor faglige viden og daglige support skal komme faget til gode, så vi sammen kan bidrage til yderligere fremgang for skiferen som ædelt tag-materiale.