Top
ENTREPRENØR
Initiering / Entreprenør

HURTIG OG EFFEKTIV MONTAGE

CUPA DANMARK er leveringsdygtig i en lang række af natursten fra hele verdenen til det nordiske byggeri. Alle vores natursten bliver produceret i eget regi via vort moderselskab CUPA GROUP.

Vores hovedprodukt er dog naturskifer til tag og facade som produceres af vores søsterselskab CUPA PIZARRAS

CUPA PIZARRAS kvalitetssystem går ud over de internationale standarder, og er baseret på årtiers erfaring inden for produktion af skifer til tag og facadebeklædning.

Alle stenbrud er blevet godkendt i overensstemmelse med de højeste nationale og internationale certificeringer:

Naturskifer til tage og facader bliver produceret i det nordvestlige Spanien, hvor CUPA PIZARRAS driver 16 forskellige skiferbrud, hver skifer er unik med sin egen overflade og struktur.

CUPA PIZARRAS har et unikt og omfattende kvalitetskontrol-system, som gør det muligt at identificere og indhente oplysninger om oprindelse og historie på alle vores produkter.

Sporbarheden indebærer en label med stregkode på hver palle, som angiver at denne palle har passeret inspektion for produktions- og kvalitetskontrol. Dette er en unik og stringent proces, der sikrer en klar og præcis information om hver enkelt palle, her fremgår resultaterne af prøver og udførte forsøg, navnet på stenbruddet, format og størrelse af skifer, antallet af skifer, samt navn på den tekniker der har haft ansvar for sortering og pakning af netop denne palle.

SALGSAFDELING

Vores hold af eksperter står til din fulde rådighed for at rådgive dig under hele processen, fra valg af skifer til oplægning / montering af produktet.

Kontakte os, vi er her for at hjælpe dig.

MARKETINGVÆRKTØJER

Vores marketingafdeling har udarbejdet dokumentation og materialer for at støtte entreprenørerne.

Fra produktkataloger til tekniske oplysninger står vi til rådighed for at give dig de værktøjer, du har brug for.

VERDENS STØRSTE PRODUCENT

CUPA PIZARRAS har produceret naturskifer siden 1892, og er gennem deres 125 års ekspertise og konstante søgen efter nye, effektive og bæredygtige produktionsprocesser blevet verdens største producent af naturskifer. Faktisk er hver tredje skifer, der leveres verden over fra CUPA!

DET MEST KOMPLETTE UDVALG AF PRODUKTER

CUPA PIZARRAS’ ejer 16 stenbrud og 22 forarbejdningsanlæg i Spanien, hvilket gør det muligt for os at tilbyde enhver form for skifer til tag eller facader, og som gør vores sortiment den mest komplette på markedet. Vi tilbyder tagskifer i flere former, størrelser, tykkelser og nuancer.

Produkter