Top
renoveringsprojek skifertag

CUPA 12 er blevet en del af et omfattende renoveringsprojekt af en families hjem i det landlige Norfolk. I tæt samarbejde med ejendommens ejer, valgte entreprenøren Aspect Group Services den spanske naturskifer, da den byder på både enestående æstetik, kvalitet og levetidsgaranti på 100 år.

Den store ejendom ligger i den maleriske landsby Old Buckenham og består af en række separate bygninger, herunder et hovedhus, en mindre nybygget hytte, et poolhus og en garage, og ejerne er i gang med løbende at renovere dem alle. Det første projekt var den nye hytte, som stod færdig i 2021, og herefter fulgte hovedhuset og swimmingpoolområdet. Foruden nye skifertage, har arbejdet også omfattet udvendig isolering og puds på hovedhuset samt galvaniserede tagrender og regnvandssystemer overalt.

old buckenham

Matt Dillon, Owner Director hos Aspect Group Services, forklarer:

Ejerne købte ejendommen for otte år siden og har langsomt renoveret den. Æstetik var vigtigt for projektet, og da vi har brugt CUPA PIZARRAS’ skifer før, var vi sikre på produktets kvalitet og virksomhedens overordnede service.

Efter kontakt med CUPA PIZARRAS-teamet og den lokale forhandler AJW Distribution, blev det besluttet, at CUPA 12 var den ideelle erstatning for de gamle betonfliser på hoved- og poolhusets tage. Aspect Group Services’ tagdækningsafdeling lagde skifer på begge bygninger og brugte kobbersøm til monteringen. Derudover integrerede de lavprofilerede solpaneler i poolhusets tag sammen med skiferpladerne for at opnå en flad, lineær finish.

CUPA 12 er en mørkegrå skifer af høj kvalitet med tynde lameller og en glat overflade. Da det er et naturskiferprodukt af høj kvalitet, har det en garanteret levetid på 100 år og kræver minimal vedligeholdelse. Skiferen giver et glat, ensartet udseende, hvilket var vigtigt for denne renovering.

cupa 12 skifertage

Matt siger:

Jeg kan godt lide den garanterede ensartethed i CUPA R12s udseende. Med andre produkter kan der være urenheder i skiferen og farvevariationer, hvilket kan se mærkeligt ud på større tagflader. Andre skiferprodukter kan også være ret skrøbelige, hvilket betyder, at der er meget spild. Alt dette undgå du med CUPA 12.

Ud over det ensartede udseende, er CUPA 12-naturskifer også en bæredygtig løsning, hvilket var en vigtig faktor for både husets ejere og Aspect Group Services. CUPA PIZARRAS ejer sine stenbrud, og virksomheden kan derfor selv udvinde materialet, forarbejde det lokalt og returnere overskydende skifer til bjerget. Dette lukkede kredsløb det også muligt at genbruge vand.

Ejerne er meget begejstrede for det færdige resultat, som fuldstændigt har forvandlet en traditionel murstensejendom med tilhørende bygninger til et slående smukt og moderne hjem. Skifertagene giver hele området en visuel appel og passer perfekt til den udvendige finish på hovedhuset og de separate bygninger.