Top
Fort Snelling BSA bygning er designet med CUPACLAD - regnskærmende naturskifer beklædningssystem

Siden sommeren 2018 er hovedkvarteret for Northern Star Council for Boy Scouts of America (BSA) placeret inden i Fort Snellings historiske distrikt, og vores CUPACLAD – ventileret naturskifer facadesystem har været den valgte løsning til projektet.

Fort Snelling (Minnesota), kaldt en “Nature Treasure” af National Trust for Historic Preservation, er et nationalt historisk vartegn. Derfor skal materialerne på den nye bygning vælges omhyggeligt for at være i overensstemmelse med det omkringliggende område.

Et naturligt og holdbart produkt med en historisk værdi

Naturskifer viste sig som en glimrende mulighed for at kunne opfylde projektets effektivitet og holdbarhedskrav såvel som historisk set.

CUPACLAD fra CUPA PIZARRAS anvendt på BSA bygningen i Fort Snelling (Minnesota)

Et materiale, der er blevet brugt i århundreder til at bygge boliger, slotte og katedraler, var et perfekt valg til at modstå det ekstreme klima i Minnesota. Udover at CUPA PIZARRAS naturskifers levetid er over 100 år og kræver stort set ingen vedligeholdelse.

Chad J Clow, AIA NCARB, chef ved Cuningham Group Architecture:

Skiferen bidrager til den overordnede æstetik med sin moderne metalliske glans og dens beskedne kompliment til den historiske bygning fra 1913, som ligger ved siden af ​​BSA Leadership Centre. Vægkonceptet og skiferens ydredetaljer leverede den ydeevne, vi krævede.

Vores naturskifer facadesystem blev desuden valgt pga. den lange levetid, skønhed og de naturlige egenskaber ved det fantastiske materiale, som også kunne afspejle værdierne i Boy Scouts of America. Projektet blev gennemført af Cuningham Group Architecture Inc., Mortenson Construction og Vermont Slate Co.

Alle disse egenskaber sammen med den konkurrencedygtige pris, sammenlignet med andre facadesystemer, gjorde vores CUPACLAD® 101 LOGIC ventileret facadesystem til den mest interessante mulighed for dette projekt.

CUPACLAD® 101 LOGIC klimaskærmende beklædningssystem af CUPA PIZARRAS

Naturlig skifer: Et miljøvenligt byggemateriale

Naturskifer er kun udsat for ekstraktion og enkle arbejdsprocesser. Faktisk er der ingen kemiske produkter involveret i produktionsprocessen, hvilket gør det til et af de mest bæredygtige byggematerialer.

En passende løsning til en ny bygning i det historiske distrikt i Fort Snelling

Konklusion; CUPACLAD var den rigtige løsning til det nye hovedkvarter for Northern Star Council for Boy Scouts of America i Fort Snelling. Stewards af Northern Star Council var fra starten af ​​overbevist om at finde et omkostningseffektivt produkt, der hjalp med at opretholde designets integritet.

Naturskifer facadebeklædningssystem på BSA Leadership Center i Fort Snelling

Vores CUPACLAD ventilations facades koncept hjælper med at reducere energitab ved at skabe et luftrum mellem den bærende væg og skiferklimaskærmen. Samtidig med at det giver et smart og harmonisk design.

Find alle vores CUPACLAD-systemer på vores hjemmeside.