Top
cupaclad byggematerialer

Byen Fargo blev verdensberømt i 1996, da Coen-brødrenes film af samme navn fik stor succes. De uendelige snelandskaber blev symbolet for byen, hvor snesæsonen varer næsten halvdelen af året.

I så ekstremt vejr er det utroligt vigtigt at vælge de rigtige byggematerialer. Der er imidlertid ikke mange valgmuligheder, når det kommer materialer, der kan tåle frost uden at det ødelægger deres udseende og ydeevne.

Naturskifer kan holde til lave temperaturer, har en meget lav vandoptagelse og er frostbestandig. Derfor var CUPACLAD det ideelle produkt til facaden, da virksomheden Enclave skulle have nyt hovedkvarter.

cupaclad fargo usa

Mike Herbst, der er Managing Partner hos Environmental Building Products forsikrer:

CUPACLAD passer rigtig godt til North Dakotas vindhastigheder, og det tilpasser sig virkelig til det miljø, det bliver monteret i.

Designet af denne moderne kontorbygning omfatter store vinduer, der lader det naturlige lys komme ind, og en elegant facadebeklædning med et miks af strukturer og materialer. Det legende CUPACLAD 101 Random-system komplementerer okkernuancerne og naturomgivelserne.

Naturskifer er et utroligt langtidsholdbart materiale, og derfor kræver CUPACLAD næsten ingen vedligeholdelse, selv under de mest ugunstige vejrforhold.

naturskifer facade

Det var første gang monteringsfirmaet Knoke Seamless prøvede CUPACLAD. Derfor var de lidt mistroiske over den lette montering. Det gik dog hurtigt over, da de kom i gang med arbejdet.

Keith Knoke, ejer og leder af Knoke Seamless, fortæller:

Jeg ville kunne tage en person, der aldrig havde gjort det før, og de ville være i stand til selv at montere en CUPACLAD-væg inden for blot et par timer.

Hvis du har spørgsmål til vores naturlige klimaskærmende beklædningssystem, står vores tekniske team til rådighed for at hjælpe dig – helt fra de indledende faser med design og konceptualisering til montering på stedet.