Top
Naturskiferbeklædt hus i Magdalenka, Polen

Dette imponerende hus beklædt med naturskifer beliggende i byen Magdalenka 15km fra Warszawa i Polen, omgivet af høje træ – en ekstraordinær beliggenhed.

Dette imponerende projekt er tegnet af Arkitekt firmaet Kuryłowicz & Associates. Som de skriver på deres hjemmeside, er det deres mål at forbedre og skabe rum igennem arkitekturens kraft. Det beviser de med dette naturskiferbeklædt familiehus.

Et naturskiferbeklædt hus opdelt i 2 parallelle bygninger

Vores første indtryk er, at det er to uafhængige huse, men det er en del af charmen. Dette fantastiske projekt er et unikt enfamiliehus, på ca. 200m2. Mens taghældningen kan minde os om et traditionelt hus, giver naturskiferbeklædningen kombineret med de store vinduer og trævæggene, huset et mere moderne udseende.

Enfamilieshus beklædt med naturskifer i Polen

Kombinerer man taget og facaden, har denne bygning en overflade på omkring 1000m2. Hele overfladen er blevet beklædt med vores mørkegrå skifer CUPA 12. Skiferne anvendt til projektet måler 30x20cm, men nogle af dem blev tilskåret for at skabe et uregelmæssigt mønster på facaden. Dette fantastiske arbejde er blevet udført af tagfirmaet Lupkidachowe.pl.

Vores skifer er ikke-kulstofholdig og de tildannes ved tektonisk kompression, der skiller sig ud for dens lange holdbarhed og høj ydeevne. CUPA 12 skifer kendetegnes ved sine tynde lamineringer og glatte overflade. Desuden giver dens mørkegrå nuancer en fantastisk finish.

Et moderne hus designet med naturskifer, træ og høje vinduer

En perfekt integration i naturen

Denne bygning er omgivet af naturen, og dens integration er godt gennemtænkt, især i betragtning af bygningens størrelse. Den harmoniske blanding af naturmaterialer og brugen af store vinduer hjælper med at integrere denne imponerende bygning i miljøet.

Brugen af naturskifer, træ og glas er godt proportioneret. Den fremragende skiferbeklædning gør at træerne omkring huset, kommer til at se endnu mere imponerende ud. Mens de store vinduer gør rummene mere luftige, og de ser mere indbydende ud. Desuden reflekterer vinduerne også de smukke farver i landskabet, og fremhæver naturskiferens skønhed.

Flot naturskifer beklædt hus omgivet af naturen

Hvis du kan lide dette arkitektoniske projekt, så gå ikke glip af dette fantastiske skiferbeklædte hus nær Vejle Fjord. Begge er gode eksempler på kreative huse, der er naturligt integreret i miljøet.

Og hvis du er på udkig efter effektive og miljøvenlige byggeløsninger, kan du se mere om vores naturskifer ventileret beklædningssystem CUPACLAD®.