Top
Binet bygningen i Paris er beklædt med naturskifer

Binet bygningen er en innovativ, kreativ og moderne bygning, designet med en naturskiferfacade. Et 4-stjerne hotel, en restaurant, flere mødelokaler, et hovedkontor og en tag bar, som alle er placeret inde i denne imponerende bygning beklædt med naturskifer – CUPACLAD® 101 RANDOM.

Denne moderne bygning er tegnet af Arkitekt firmaet ECDM Architectes.

Beliggende i hjertet af det 18. arrondissement i Paris, ved siden af Porte de Montmartre, giver det en fantastisk udsigt over Sacré-Cæur.

Denne bygning er en del af et byfornyelsesprojekt, som blev startet af Paris City Council i 2011, for at genopbygge Binet kvarteret, og åbne op til det Franske Kvarter.

En tidløs og moderne naturskifer facade er med til at genopbygge Binet kvarteret

Det innovative naturskifer design ligner en sort pil med retning imod himlen over Paris. Naturskifer facaden giver et elegant og stilfuld udseende.

Et moderne design med naturskifer – Hotel Binet i Paris

Facaden på denne bygning er opbygget af mere end 30.000 naturskifer, som har gennemgået en speciel sortering for at sikre den bedste kvalitet. Designet, som er med CUPACLAD® 101 RANDOM, viser en dynamisk facade med en skiferkombination af forskellige størrelse (50×25, 50×20 og 50×15).

Et nutidigt projekt der genopretter forbindelsen til traditionerne

Vincent Foubert, Supervisor hos Lucas Reha, fortæller at det var en fornøjelse at arbejde med naturskifer igen, og at lære hans team, hvordan man arbejder med dette pragtfulde materiale.

Nicolas Barsotti, Manager i The Originals Paris Maison Montmartre ( det 4-stjernet hotel beliggende på 5th og 6th etage), fremhæver den potentiale som nartuskifer har i moderne arkitektur :

Jeg tror, naturskifer kan blive brugt i mange projekter pga. det elegante udseende og den minimale vedligeholdelse.

Pga. de mange fordele inkl. det elegante og innovativ udseende, er naturskifer blevet valgt utallige gange. Yderligere fremhæver Dominique Marrec, at den lettere og hurtigere  naturskifer montageløsning overbeviste beslutningstagerne fra begyndelsen.

Natalia Nuñez, Arkitekt og Produkt Manager i CUPACLAD, forklarer det specielle med dette projekt:

Dette projekt er essentielt for CUPA PIZARRAS, da det præsenterer det image vi vil give vores naturskifer; et tidløst, holdbart materiale som passer perfekt til en innovativ moderne arkitektur. Frankrig er et ”naturskifer land” og den største forbruger af naturskifer på verdensplan. Binet bygningen er en reference, som fremhæver vores know-how, og vores innovative anvendelse af naturskifer.

Den første naturskifer beklædt bygning i Paris fremhæver fremtidssikringen af naturskifer og nutidig arkitektur. Naturskifer indeholder utallige tekniske og naturlige egenskaber, og har mange forskellige strukturer og farver.

CUPACLAD RANDOM dynamisk naturskifer facade design.

Har du lyst til at bruge CUPACLAD i dit næste projekt? Kontakt os for mere information eller vejledning.