Top
naturskifer tag

Naturskifer er blevet brugt til at opnå en finish af høj kvalitet på tre luksuriøse, moderne, nybyggede ejendomme i et af de mest eftertragtede områder i Whitstable i Kent.

De nye ejendomme, der er opført af den lokale ejendomsdesigner og -udvikler Kapra Developments, ligger i Island Wall i Whitstable, tæt på både byens centrum og den naturskønne kystlinje i Kent. De luksuriøse ejendomme i tre etager med fem soveværelser måler hver især over 360 kvadratmeter og har udsigt over den nærliggende golfbane.

moderne nybyggede

Husenes unikke design er kendetegnet ved omfattende brug af mørkegrå aluminiumsvinduer, herunder ovenlys i taget og store skrå tagvinduer. Placeringen af de store glaspartier samt bygningernes layout og orientering er udformet med henblik på at maksimere det naturlige lys og få mest muligt ud af det omkringliggende landskab.

Udover naturskifer omfatter designet også beklædning af naturtræ af høj kvalitet, sedum/grønt tag og blokværk af natursten.

skiferbeklædningen

Direktøren for Kapra Developments, Kim Brown, forklarer:

For ejendommene på Island Wall var kvaliteten af materialerne meget vigtig, og beliggenheden ved kysten betød, at det var vigtigt at anvende et holdbart produkt. Vi havde brugt CUPA PIZARRAS’ produkter på tidligere projekter og var derfor sikre på, at skifer ville give det udseende, den kvalitet og den levetid, vi ønskede.

Det anvendte produkt er en lysere grå skifer med en glat, mat overflade og har en overlegen, homogen finish med kun mindre variationer i skiferens tykkelse og planhed. Skifertagene blev lagt af Bates (Kent), en familieejet entreprenør i nærheden af Canterbury, som har arbejdet sammen med Kapra Developments på en række tidligere projekter.

island wall whitstable

David Clarke, selskabssekretær hos Bates, siger:

Island Wall-ejendommene gav nogle komplekse udfordringer på grund af tagets stejle hældning og behovet for at integrere skifer med de andre elementer som f.eks. de store glaspartier.

Vi har brugt CUPA-produkter på en række kontrakter og har fundet det meget nemt at arbejde med skiferbeklædningen. Skiferens styrke og kvalitet betyder, at vi er i stand til at reducere mængden af spild sammenlignet med andre produkter.

Kim Brown konkluderer:

Det har krævet hårdt arbejde fra alle involverede at opnå det ønskede resultat for disse ejendomme. Vi er endnu en gang glade for CUPA PIZARRAS’ produkter og er tilfredse med, hvordan denne del af byggeriet har skredet frem.

island wall

CUPA PIZARRAS’ naturskifer er udvundet på bæredygtig vis fra stenbrud i Nordspanien. Den har en exceptionel levetid på 100 år og kræver minimal vedligeholdelse i hele sin levetid.