Top

CUPA PIZARRAS skifer blev udvalgt til at dække tagene på en af Danmarks vigtigste akademiske institutioner indenfor undervisning i skuespil, instruktion, dans og koreografi.

Statens Scenekunstskole ligger i København, og siden 1968 har den været involveret i undervisning af skuespillere, dansere, koreografer og instruktører …

Bygningen er delt i to separate enheder, Den Danske Teaterskole og Skolen for Moderne Dans, der tilsammen huser omkring 130 studerende fra hele verden.

Denne unikke bygnings tag er blevet opdateret ved hjælp af vores CUPA 12. En tynd, flad, glat og mørkegrå naturskifer.
For at respektere denne bygnings traditionelle karakter, valgte arkitekterne en kombination af to forskellige skiferstørrelser, 60×35 og 50×25, der tilfører tekstur og karakter til det elegante udtryk.

CUPA 12 kommer fra La Campa-stenbruddet i Folgoso del Caurel (Lugo i det nordvestlige Spanien) og er håndhugget til en gennemsnitlig tykkelse på 5mm – 6mm.
Dens modstandskraft og holdbarhed tilfører overfladen prestige og pragt mens den sikrer en meget længere levetid. Skifers pålidelighed og skønhed gør den til den ideelle løsning til arkitektoniske formål.

Der findes intet andet byggemateriale med samme levetid og garanti

CUPA PIZARRAS udvinder en lang række natursten fra forskellige stenbrud og fås i forskellige former og størrelser. Vores brede udvalg af produkter gør det muligt at skabe funktionelle designs i tråd med omgivelsernes æstetik, der går i spænd med det lokale miljø og forbliver uændret gennem årene.