Top

CUPA 12 naturskifer dækker Københavns Hovedbanegård beliggende i den vestlige del af byens centrum. Det tidløse og elegante strejf gør CUPA DANMARK skifer til det perfekte valg til denne tagrenovering.

ET MODERNE UDSEENDE

Den 100 år gamle Københavns Hovedbanegård i Danmark har en interessant blanding af stilarter. Stationen blev bygget i 1911, og siden da har den gennemgået flere store forandringer.

Under den seneste renovering, udført mellem 2004 og 2008, blev taget udskiftet med CUPA PIZARRAS naturskifer og nogle perroner blev sænket, for at overholde internationale retningslinjer. Tårnene og broen over perronerne i hovedbygningen blev også renoveret.

Dette projekt havde brug for 4.500 m2 af vores CUPA 12 med en størrelse på 60×30 i rektangulært format. Det er en mørkegrå skifer fra vores spanske stenbrud La Campa, i Folgoso del Caurel (Lugo), med en glat overflade og hugget med en gennemsnitlig tykkelse på 5-6 mm.

CUPA PIZARRAS-SKIFERS ELEGANCE

CUPA 12 skifers naturlige udseende giver Hovedbanegården et moderne og elegant udtryk.

Naturskifer er det perfekte valg til tagdækning og beklædning. Skifertage har en eksklusiv stil, hvilket giver mulighed for enestående kombinationer af traditionelle materialer og tidens trends.