Top
naturskifer til tag Stella Maris Hotel i Danmark

Stella Maris HOTEL de LUXE har udført en gennemgribende renovering af sine skifertage. Vores skifer giver et moderne og tidløst udtryk, der gør det til det perfekte valg til denne tagrenovering.

Entreprenøren Bad & Energi valgte CUPA 12 naturskifer i størrelse 60×30 for at give Stella Maris Hotels tage en mere personlig stil inspireret af en blanding af New England og skandinavisk elegance.

ET NYT STILFULDT IMAGE TIL ET STORT LUKSUSHOTEL

Dette luksuriøse hotel ligger i Svendborg, en by på Fyn, og er blandt de bedste hoteller i Danmark. Ejendommen blev bygget af Frederik Lehmannn Weber i 1904 og solgt til grevinde Anna Ahlefeldt Laurvig, der gav ejendommen navnet Star of the Sea på latin.

Efter at have haft forskellige ejere og anvendelser blev Stella Maris omdannet til et missionshotel i 1967, der afholdt religiøse events, indtil det lukkede.

Med et samlet areal på 1.200m2 genåbnede det nye Stella Maris efter fuldendt renovering i marts 2014 med 36 luksusværelser, mødefaciliteter, lounge, bar, terrasse og restauranten Bistro Gourmand …

Naturskifer Stella Maris Hotel i Danmark

CUPA PIZARRAS NATURSKIFERS ELEGANCE

Naturskifer er ideelt til at skabe et moderne udtryk med karakter, der kombinerer modernitet og tradition takket være dens stærke tekstur og holdbarhed.

Naturskifer er holdbar, sofistikeret og alsidig og kan bruges i mange arkitektoniske designs. Dens skønhed, modstandsdygtighed og holdbarhed giver prestige, der sikrer en langt længere levetid.

CUPA PIZARRAS naturlige tagskifer forbliver uændret gennem årene, hvilket giver en lang række økonomiske fordele: Det er et 100% bæredygtigt produkt og medfører stort set ingen vedligeholdelsesomkostninger.

naturlige tagskifer