Top

En naturskifer af høj kvalitet er et uovertruffet produkt til ethvert projekt.

Der sælges imidlertid produkter på markedet, der varierer i sammensætning og kvalitet, og som derfor har en forskelligartet ydeevne. For at sikre en høj kvalitet på skiferen skal følgende betingelser være opfyldt:

Et velrennomeret stenbrud

Skiferens egenskaber afhænger af, hvor den er blevet udvundet. Derfor er det afgørende at validere omdømmet for både stenbruddet og den virksomhed, der producerer skiferen.

velrennomeret stenbrud

CUPA PIZARRAS har produceret naturskifer siden 1892. Vi er den største producent af naturskifer på verdensplan, og vores stenbruds anseelse og omdømme er blevet bekræftet. Dette gør os førende inden for denne sektor.

Tektonisk skifer

Ikke al skifer er ens og tilbyder derfor heller ikke de samme kvalitetsgarantier. I modsætning til skifer fra andre dele af verden er skifer, der er produceret i Spanien, af tektonisk oprindelse.

tektonisk skifer kvalitet

CUPA PIZARRAS’ skifer er anerkendt i verden for sine kvaliteter, og udvindes kun fra de bedste stenbrud i Galicien og i Castilla y León i Spanien. Her har vi de største reserver af tektonisk naturskifer i verden.

Den seneste forskning og certificering

Det er af afgørende betydning at kræve, at producenten leverer en ajourført dokumentation, der redegør for naturskiferens ydeevne. Producenter skal udforme en ydelseserklæring i overensstemmelse med klassificeringen: T1, A1, S1 og W1.

Alle naturskifer, der er produceret hos CUPA PIZARRAS, har en tilgængelig opdateret ydelseserklæring, som løbende revideres med de mest anerkendte internationale certificeringer.

I modsætning til andre skiferproducenter udvinder og forarbejder CUPA PIZARRAS naturskiferen i vores egne stenbrud og produktionsanlæg. Dette giver os mulighed for at kontrollere produktets kvalitet helt fra dets oprindelse.