Top
3 skiferfacader cupaclad

Byggeløsninger bliver mere avancerede og sofistikerede, med moderne projekter, som anvender forskellige materialer.

FREMTIDEN FOR BOLIGDESIGN ER ANKOMMET

Innovative koncepter, fantastiske husdesign, den nyeste bygningsteknologi … De er alle designet til at minimere deres miljøpåvirkning og samtidig forbedre energieffektiviteten.

Men der er et materiale, der aldrig vil gå af mode: naturskifer. Et holdbart produkt med unikke tekniske egenskaber, der tilpasser sig ethvert projekt og tilføjer betydelig værdi.

Ud over fordelene ved naturskifer tilbyder CUPACLAD® klimaskærmende beklædningsystemer en konkurrencedygtig, fuldstændig bæredygtig og effektiv facadeløsning Et komplet udvalg af ventilerede facader åbner en verden af muligheder for husdesign.

Hvis du er på udkig efter facadeinspiration, må du ikke gå glip af disse 3 fantastisk designede boliger: så kreative og innovative, at de ikke går ubemærket hen!

3 DESIGNHUSE TIL INSPIRATION

1. Tandrupkollegiet

tandrupkollegiet facadeskifer

Denne danske bygning med placering på Jyllingevej er designet af Kant Arkitekter og har et enkelt og afbalanceret facadedesign. Disse 28 ungdomsboliger har CUPACLAD® 101 Logic, et komplet klimaskærmende beklædningssystem med usynlige fastgørelser, som dækker en overflade på i alt 1300 kvadratmeter.

2. Future House

future house ventilerede facadesystemer cupaclad

Dette enkle og multifunktionelle hus er designet af de danske arkitekter Novaform Arkitekterne. Denne familiebolig med placering i Holbæk i Danmark kombinerer principperne for passivhuse med naturmaterialer Derfor valgte arkitekterne CUPACLAD® 101 Logic, et af vores ventilerede facadesystemer i naturskifer, som giver et sofistikeret præg og et tidløst udseende.

3. AlmenBolig+

almen bolig danmark

ONV Arkitekter har i samarbejde med Scandi Byg udviklet et nyt koncept for moderne økonomiske boliger, som blev undfanget for at opveje den opadgående tendens for traditionelle byggeomkostninger. AlmenBolig+ boligernes effektivitet, holdbarhed og ydeevne har gjort, at dette nye husdesign er blevet anvendt i syv forskellige nybyggerier i Danmark.