Top
skiferbeklædning bygning

Skiferplader er den perfekte løsning til beklædning af både yder- og indervægge. Dette enestående materiales naturlige egenskaber gør det til et af de bedste beklædningssystemer på markedet.

Moderne arkitekter betragter naturskifer som et optimalt materiale til beklædning af enhver bygning. Takket være deres høje ydeevne, lave vedligeholdelse og store holdbarhed er skiferplader blevet en fremtrædende del af moderne design.

Den centrale egenskab ved skiferbeklædninger er deres vandbestandighed. Når skifer sammenliges med andre beklædningsløsninger såsom cement, ser skiferbeklædning ikke blot mere elegant og sofistikeret ud, den er også mere bæredygtig.

Og skifer er desuden mere modstandsdygtig og langtidsholdbar end naturmaterialer som keramik eller sten.

Skifer, et naturligt og miljøvenligt materiale

CUPA PIZARRAS fokus på kvalitet og innovation har gjort dem førende globalt inden for naturskifer. Kvaliteten af og garantien for deres produkter sikres af den strenge kontrol, der anvendes for hele naturskifer-produktionsprocessen, lige fra udvinding til forarbejdning på anlæg.

Takket være skiferens naturlige egenskaber skal den kun udvindes og formes. Det kræver ingen yderligere behandling og reducerer CO2 udledning til atmosfæren betydeligt.

Sammenlignet med andre materialer har naturskifer de laveste resultater for luftforurening, vand og energiforbrug, selv i forhold til terracotta, zink og fibercement.

beklædning med naturskifer

Anvendelser af skiferbeklædning

På grund af sine naturlige egenskaber har hver enkelt sten sine egne unikke kendetegn. Men takket være det brede udvalg af former og størrelser betragter det fleste arkitekter og kunder skifer som en vinder i forhold til ethvert andet naturmateriale.

Beklædninger af naturskifer gør enhver bygning mere attraktiv og giver samtidig en mere langtidsholdbar og pålidelig beskyttelse end noget andet alternativ. Arkitekter værdsætter skifer for dens holdbare og vejrbidte farver, dens udnyttelse af stenens årer, dens modstandsdygtighed og høje kvalitetsstandarder.

CUPA PIZARRAS har været globalt førende inden for skiferproduktion siden 1892 og udvikler nye og mere effektive byggeløsninger, f.eks. CUPACLAD®, som fremmer brugen af naturprodukter.

Søren Østergård facade

CUPACLAD® er et ventileret facadebeklædningssystem med naturskifer.

CUPACLAD® muliggør vandret montering af vægpaneler af naturskifer og tilbyder nye designmuligheder til moderne arkitektur.

CUPACLAD®-løsninger er nemme at montere og giver boligen et moderne udseende. Både i nye konstruktioner og i renoveringsarbejde kan CUPACLAD®-beklædningssystemer til ydervægge tilpasses til ethvert arkitektonisk design.

Se nogle af vores bedste projekter med vores beklædningssystem med naturskifer.