Top
ventileret facade system med naturskifre

CUPACLAD® 201 var det perfekte beklædningssystem til dette moderne boligkompleks.

Vores innovative ventilerede facadesystemer giver disse boliger et moderne udseende og tilbyder samtidig en bæredygtig beklædningsløsning.

EN DESIGN-INNOVATION TIL ET DANSK BOLIGKOMPLEKS

Disse lejligheder er beliggende i Fredericia i det østlige Danmark. For at få et unikt præg, men også en holdbar bygning, blev facaderne på disse moderne boliger beklædt med CUPACLAD®, vores klimaskærmende beklædningssystemer af naturskifer.

CUPACLAD®-systemerne er udviklet til at kunne tilpasses til enhver form for projekt ved at kombinere alternative fastgørelsesmetoder og skiferformater.

Til dette projekt valgte arkitekterne CUPACLAD® 201, som er karakteriseret ved brugen af synlige fastgørelser af rustfrit stål. Kontrasten mellem naturskifer og stål giver denne beklædning et eksklusivt, moderne udseende.

naturskifer facader fredericia

CUPACLAD® 201-serien, som blev brugt til boligkomplekset i Fredericia, har 60×30 cm skiferplader (med en nominel tykkelse på 7,5 cm).

CUPA PIZARRAS naturskifer er monteret vandret med synlige beslag af rustfrit stål, som er designet af vores R&D-afdeling. Hver skiferplade er fastgjort til lægterne med to beslag, som forbliver delvist synlige, når systemet er installeret.

Kombinationen af store skiferplader og rustfri stålbeslag giver en stilren, moderne appel.

CUPACLAD®: det perfekte valg for en effektiv og bæredygtig, vandafvisende beklædning.

CUPACLAD®-systemerne er udviklet sammen med danske arkitekter og entreprenører og udgør en revolution inden for beklædninger med naturskifer. Systemerne tilbyder et nyt holdbart, bæredygtigt alternativ, som er let at reparere og har en unik karakter.

CUPACLAD naturskifer facader

Vores eksklusive beklædningsserie sikrer en hurtig og nem montering på grund af vores udvælgelsesproces for regelmæssighed og fladhed (i forhold til andre standardtagbelægninger). Hullerne er desuden placeret på et bestemt sted afhængig af det valgte CUPACLAD®-system.

Selv emballeringen, som er mindre i størrelse og vægt, er designet til at lette og forkorte monteringsprocessen.

Besøg vores websted for at få yderligere oplysninger om vores bæredygtige, ventilerede facadesystemer.