Top

Skifer kombinerer naturproduktets kvaliteter med moderne byggematerialers høje ydeevne: Moderne design, omkostninger og effektivitet.

Der er uendelige grunde til at være begejstret for skifer, så lad os kigge nærmere på, hvorfor du skal vælge det til dit næste projekt.

Top 7 grunde til at bruge skifer

1. Enestående holdbarhed: Det holder for evigt!

Med en holdbarhed på over 100 år er naturskifer et af de mest modstandsdygtige materialer, der anvendes til tagdækning eller beklædning. En god kvalitetsskifer er meget holdbar og vil klare sig bedre end andre materialer.

2. Miljøvenligt

Bæredygtighed er meget væsentligt i disse tider, så selvfølgelig er det vigtigt at tage i betragtning, når man vælger byggematerialer.

Naturskifer er miljøvenlig i alle faser af dens levetid. Den livscyklusanalyse, der tillader en analyse af miljømæssige konsekvenser af et produkt i en global skala, bekræfter, at skifer er den bedste bæredygtige løsning til ethvert arkitektonisk projekt.

3. Overkommelighed: Spar penge!

Skifer kan holde i over hundrede år, hvilket gør det til et meget rentabelt materiale. Reparations- og vedligeholdelsesudgifterne i løbet af dens levetid er ekstremt lave.

4. Sundt: Ingen kemiske udledninger

Naturskifer er 100% naturlig, kun påvirket af ekstraktion og arbejdsprocesser og behøver ingen yderligere behandling.

Den enkle produktionsproces, der hverken kræver kunstige materialer, ovne eller kemiske produkter, gør det til et bæredygtigt alternativ til ethvert projekt. Af denne grund anses skifer for at være et sundere valg end andre byggematerialer.

5. Det giver ubegrænsede designmuligheder

Brugen af skifer i arkitektur giver uendelige designmuligheder. Det er meget alsidigt og kan bruges til at dække hvilken som helst form for tag eller facade.

Denne alsidighed gør det muligt for bygherrer at inkorporere indviklede ideer i deres designs, der ellers ville være umulige at opnå med andre materialer. Her kan du finde 10 moderne huse med skifertag.

 6. Genbrug eller genanvendelig

Naturskifer kan let demonteres og genbruges ved afslutningen af ​​dens levetid.

Desuden er CUPA PIZARRAS fokuseret på reduktion af energiforbrug og udledelse af kulstof.

  • For at reducere vandforbruget under produktionsprocessen oprettes lukkede kredsløb, der tillader genbrug af vandet.
  • Når skiferreserverne er udtømt i et stenbrud, reetablerer CUPA PIZARRAS den lokale flora og fauna ved hjælp af hydro-seeding.
  • Mere end 60% af produktionen transporteres med skib. Denne transportmetode er renere og mere effektiv og reducerer dermed udledningen af kulstof yderligere.

7. Naturligt smuk og æstetisk tiltalende

Naturskifers udseende er et af ​​dens stærkeste karaktertræk. Skifer giver bygninger overbevisende æstetisk værdi.

Når det bruges på et sadeltag eller en facade, leverer skiferens naturlige farve, konsistens og struktur et rent, skulpturelt og påfaldende smukt udseende.

Skifer er simpelthen det bedste tagmateriale overhovedet. Et naturmateriale med uovertrufne tekniske egenskaber, der kan tilpasses ethvert projekt og tilføre det merværdi.