Top

Sadeltage er en udbredt løsning, når man lægger tag på sit hjem. Særligt i klimaer med meget nedbør i løbet af året. Men hvordan kan vi ændre den gængse opfattelse af skrå tage og give dem en plads i fremsynet og moderne arkitektur?

Disse 10 eksempler viser, hvordan sadeltage sætter sit aftryk på moderne boliger!

 1. Dette hus har forskellige skrå tage, så regn og sne let glider af, men uden at give afkald på sin moderne stil.

  Privat hjem beliggende i Mulay, Frankrig, med vores CUPA 17 naturskifer

 2. Sadeltaget på dette fantastiske hus giver det et meget moderne udtryk. Dette tag maksimerer naturligt lysindfald, samtidig med at det på bagsiden giver et naturligt afløb for sne og regn.

  Privat hjem i Danmark

 3. Naturskifertaget på dette moderne hus får facaden til at lyse op, imens bagsiden af huset holdes mere privat.

  Privat hjem i Cesson, Frankrig, med et CUPA 4 skifertag

 4. Det skrå skifertag på dette moderne hjem blev designet til at drage fordel af solens bane for at maksimere lyset og for at give hjemmet følelsen af et større og lysere indre. Dette tag åbner gårdhaven op og giver den en stor og luftig fornemmelse, der er perfekt, når venner og familie kommer på besøg.

  Familiebolig i Loctudy, Frankrig, med et CUPA PIZARRAS naturskifertag

 5. For at undgå udseendet af en alt for klassisk bjerghytte blev de skrå skifertage designet til at matche murenes sten- og træbeklædning og dermed skabe dette moderne tilflugtssted i bjergene.

  Denne hytte ligger i de franske pyrenæer og byder på vores CUPA 10 skifer og THERMOSLATE, vores naturskifer-solsystem.

 6. Det skrånende naturskifertag på dette hjem får mest muligt ud af vintersolen, der passivt hjælper med at opvarme familiens hus.

  Dette hus er belagt med vores Heavy 3 naturskifer og ligger i Storbritannien.

 7. Hældningen på husets tag gør det muligt for naturskiferens solpaneler at optage så meget energi som muligt, hvilket medvirker til, at denne familie sparer op til 60% på deres elregninger.

  Denne danske familiebolig har et THERMOSLATE-system placeret på taget.

 8. Det store skrånende tag på dette træklædte moderne hjem giver både en følelse af privatliv og åbner huset op, hvilket gør det muligt at drage fordel af de omkringliggende planter.

  Landsteder med vores CUPA 12 naturskifer.

 9. De skrå tag på dette moderne hus følger resten af de ​​linjer, der anvendes på husets yderside for at skabe et hjem med et futuristisk look.

  Familiebolig beliggende i Les Vallées, Frankrig, med et moderne naturskifertag.

 10. De skrå skifertage på dette moderne boligkompleks åbner facaden op og giver udsigt over landskabet, samtidig med at så meget sollys som muligt kan komme ind.

  Résidence Art et Vie i Frankrig med et CUPA PIZARRAS naturskifertag

NATURSKIFER OG SADELTAGE: DEN PERFEKTE KOMBINATION

Skifer tilpasser sig ethvert projekt og tilfører altid en betydelig merværdi. Det giver ethvert tag et uforligneligt, tidløst og uforanderligt udseende. Dens elegance og personlighed giver en enestående karakter.

Desuden holder sadeltage lavet af naturskifer meget længere end andre tage. De er bygget til at være mere holdbare og kan modstå alsidige vejrforhold, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig, hvis klimaet byder på kraftige regnskyl og snebyger i løbet af året.