Top

Taget, der er en af ​​de vigtigste dele af enhver bygning, fungerer som det forreste værn mod miljømæssige trusler.
Tage har udviklet sig gennem årene, og sadeltage forbindes ofte med et mere klassisk udseende. Når det så er sagt, er sandheden, at de stadig er den mest almindelige og effektive løsning til at sikre maksimal beskyttelse.

 1. Stil

Sadeltage kommer i alle former og størrelser, fra enkle tosidede skråninger til mere komplekse former med både valme og skotrende. Deres alsidighed er enestående, hvilket giver arkitekten frie hænder til at udtrykke sig.
Visse materialer, som vores naturskifer, kan produceres i mange former og størrelser, der kan tilpasses enhver skråning eller ethvert design.

 2. Varmeisolering

Bygninger med sadeltag er omtrent 10-15% mere kompakte end huse med fladt tag. Denne betydelige reduktion omsættes til højere varmeisolering ved blot at begrænse størrelsen af ​​den overflade, der udsættes for vind og vejr.

 3. Energibesparelser

Klimaskærmen er ansvarlig for omkring 25-35% af en bygnings energitab. Sadeltage er bygget til at tillade naturlig ventilation mellem det ydre lag og bygningen og derved bevare energien.

 4. Beskyttelse mod miljømæssige trusler

Sadeltage er bygget til at modstå sne, is, vand og vind. Deres trekantede form gør dem stabile, stærke og sikrer perfekt vandafløb.
Nogle tagsten, som naturskifer, er ekstremt holdbare, vandtætte og brandsikre.

 5. Ekstra plads uden ekstra omkostninger

Denne form for tag giver mulighed for ekstra værelser eller opbevaringsrum, uden at det bliver nødvendigt at tilføje en ekstra (og dyr) etage på hele bygningen.

6. Længere levetid

Flade tage kræver konstant vedligeholdelse af deres afløbssystemer for at undgå lækage. Selvom sadeltage generelt er dyrere, opvejer billigere og mindre hyppige reparationer for dette.
Dette gælder især, hvis taget er belagt med naturskifer af høj kvalitet, der holder i over 100 år og ikke kræver nogen form for vedligeholdelse.

 7. Genbrug af regnvand

Denne type tag gør det lettere at genbruge regnvand end flade tage. Det eksterne afløbssystem er lettere at ændre og omdirigere.
Hertil kommer, at tagsten lavet af for eksempel naturskifer, der er produceret uden brug af kemiske produkter, ikke påvirker vandkvaliteten.

 8. Bæredygtighed

Der findes en bred vifte af bæredygtige tagsten, og solpaneler kan nemt og effektivt integreres i et sadeltag.
Tjek THERMOSLATE® solvarmepaneler i naturskifer.

Hvis vi tilføjer sadeltagenes tekniske og æstetiske egenskaber til vores naturskifers egenskaber, bliver resultatet en uovertruffen, langvarig og holdbar beskyttelse af enhver bygning.