Top

Når du vælger naturskifer, vælger du det bedste tagmateriale: Lang holdbarhed, kvalitet, økologi og skønhed. Men er alle skifer ens? Hvor finder man de bedste?

HVORFOR SPANSKE skifer?

Spanien er verdens førende producent af naturskifer. De største og bedste reserver af tektonisk naturskifer i verden findes i den nordlige del af landet, et område med en stærk tradition indenfor minedrift.

Spanske skifer skiller sig ud ved deres høje kvalitet og fantastiske æstetiske finish, og de anses for at være det bedste tagmateriale.

Spansk skifer er allerede en af ​​de mest berømte tagmaterialer, og flere og flere arkitekter og entreprenører bruger det til deres projekter. I denne henseende er Spanien verdens førende.

Faktisk er 90% af verdens solgte skifer er spansk!

Ikke bare hvilken som helst skifer

I de senere år er den spanske skiferproduktion steget, fordi flere og flere lande opdager skiferens høje kvalitet og ydeevne. Men ikke alle skifer er ens!

I modsætning til andre mærker producerer og forfiner CUPA PIZARRAS deres naturskifer i egne stenbrud og enheder. Det gør os i stand til at identificere oprindelse, type, tekniske data og produktionsdatoer for hver af én af vores naturskifer.

Som en generel regel anbefaler vi altid, så vidt det er muligt, at købe naturskifer med producentens mærke og information for at undgå forhandlere med distributøraftaler, da disse gør det vanskeligt at identificere produktet korrekt.

Vores kvalitetssystem er så omhyggeligt, at vi tilbyder 30 års garanti på alle vores skifer. Vores omfattende kontrol over hele processen giver os mulighed for at tilbyde et stort udvalg af naturskifer, der overgår alle internationale kvalitetsstandarder. Det betyder, at du ikke finder skifer af højere kvalitet end hos CUPA PIZARRAS.

CUPA PIZARRAS er verdens førende indenfor naturskifer. Siden 1892 har de haft privilegiet af at tilbyde verden skifer af høj kvalitet fra et enestående område, der selv er resultatet af naturens arbejde over tusinder af år. Deres spanske stenbrud har bekræftet deres prestige og omdømme hos alle sektorens fagfolk.

For yderligere information, om hvor man kan finde de bedste spanske skifer, kan man tage et kig på vores side om skifer.