Top
feriebolig stonepanel

STONEPANEL skaber en dejlig atmosfære af ro og afslapning i Villa Grace, en luksuriøs feriebolig på den paradisiske ø Saint-Barthélemy.

Villa Grace ligger på en bakke og har seks værelser fordelt på to plan med integrerede terrasser, der alle er prydet med en vidunderlig udsigt over det krystalklare vand i Det Caribiske Hav.

villa grace stonepanel steve stenvæg

Da ejeren af dette ekstraordinære stykke land besluttede sig for at bygge en villa, der skulle fungere som feriebolig, lagde han særlig vægt på at fremhæve stedets arv og storhed. Han var helt fra begyndelsen bevidst om, at byggematerialerne måtte være ædle og naturlige, såsom sten eller træ, for at kunne forføre et high-end klientel.

STONEPANEL Nordic er både brugt som beklædning til de 700 m² støttevægge samt til yderligere 700 m² mur fordelt på den spektakulære ferievillas fundament, udvendige facader og den indvendige patio.

stonepanel nordic natursten

Stenpaneler STONEPANEL er et ædelt, modstandsdygtigt og bæredygtigt materiale, hvis unikke egenskaber giver det en helt særlig karakter.

Et bæredygtigt kvalitetsmateriale til beklædning af vægge

Ejeren af Villa Grace forklarer:

På Saint-Barthélemy er kravene til materialer enormt høje. High-end kunder er vant til at leve i luksus og er meget bevidste om selv de mindste detaljer.

villa grace stonepanel natursten

Det er vigtigt, at du som udlejer er fortrolig med de forventninger, som dette klientel har, og at du har tilpasset stedet til deres eksklusive præferencer ved kun at bruge de bedste materialer.

Ejeren uddyber:

Jeg kontaktede et arkitektfirma, som jeg tidligere har samarbejdet med, og de har haft fuldstændig frihed i forhold til design og villaens placering i områdets topografi. Jeg kunne naturligvis ikke forestille mig at bruge andet materiale end natursten som beklædning til væggene. Jeg havde allerede brugt samme løsning til mit eget hus inde i byen. Stenene giver simpelthen facaderne en helt unik pragt.

natursten stonepanel paneler

På denne lille ø i det nordlige Caribien (på kun 25 km²), midt mellem vild vegetation og henrivende strande, tilbyder luksusvillaerne en særlig afsondrethed, der sikrer gæsterne ultimativ komfort.

villa grace saint barthelemy

Efter tredive år er øen Saint-Barthélemy blevet en af verdens primære destinationer for luksusturisme.

Billeder: Laurent Benoit