Top
konkurrence bedste skifer 2021

I løbet af de sidste par måneder har vi set en masse vidunderlige og fantastiske projekter med vores naturskifer. Nu vil vi dele dem med vores community og lade vores følgere afgøre, hvilke der skal kåres som årets bedste. Med denne udmærkelse følger også en dobbeltpræmie: vinderne bliver inviteret på en tur til vores hovedkvarter i La Medua i Nordspanien!

Er du naturskiferekspert, eller arbejder du indenfor et relevant område og ønsker at deltage? For at deltage skal du blot sende os en video af dit arbejde! Vi har to kategorier, du kan deltage i.

Årets projekt

Hvis du mener, at du for nyligt har installeret, designet eller på anden vis deltaget i opførelsen af et imponerende naturskifertag, er dette kategorien for dig. Vi uploader videoerne til vores Instagram-profil, og det opslag, der får flest likes, vinder. Medtag alt, hvad du synes er originalt, og som viser kvaliteten af dit tag eller din facade, f.eks. luftfotos, time-lapse og før/efter-billeder.

naturskifer projekter

Bedste færdigheder

Hvis håndværk, teknisk knowhow og sans for detaljer er det, der motiverer dig, er denne kategori som skabt til dig. Dine indsendte videoer vil blive vist på vores website, hvor alle kan stemme på dem. Her kan du medtage alle optagelser, der viser dine evner indenfor skifertag og din praktiske styring af alle de tekniske detaljer.

tagdækker

Hvis du ønsker at deltage, skal du sende os din video inden den 1. november via WeTransfer eller en anden lignende tjeneste. Du kan kontakte os via de sociale medier eller på følgende mail jhernandez@cupapizarras.com, så finder vi den nemmeste måde, hvorpå du kan sende os dit materiale.

Videoerne skal vare mellem 1:30 og 2 minutter og være i horisontalt format. Hvis du har godt materiale og gerne vil være med, men har brug for hjælp til at redigere videoen, så tøv ikke med at kontakte os – så skal vi nok finde en løsning.

Vinderne i begge kategorier får en gratis tur til vores hovedkvarter i La Medua (Spanien), hvor de kommer til at besøge vores stenbrud og forarbejdningsanlæg og se den omhu, vi producerer hver eneste palle af vores naturskifer med.

Hold dig ikke tilbage, bare kom i sving. Vi glæder os til at høre fra dig!