Top
paller med naturskifer

Hos CUPA PIZARRAS har vi sporbarhed i hele vores produktionsproces, og vores naturskifer gennemgår en grundig kvalitetskontrol – lige fra udvinding til produktion og pakning. Derfor har hver enkelt CUPA-palle med naturskifer en unik stregkode, som giver mulighed for sporing i alle led af produktionen.

Vores strenge kvalitetskontrol og sporbarhed gør det muligt at overvåge produkternes kvalitet i realtid og sikrer, at både kunder og forhandlere får en så præcis information om vores naturskifer som muligt.

En unik stregkode på alle paller

Alle CUPA PIZZARAS’ paller med naturskifer indeholder en label med en unik stregkode, som giver en præcis identifikation af naturskiferen på pallen.

unik stregkode skifer

Labelen indeholder information om hele produktionsprocessen – herunder oprindelse, produktnavn og -udvalg, størrelse og antal skifre på pallen. Ved siden af CUPA PIZARRAS’ logo er der en unik stregkode, som identificerer produktinformationer såsom produktionsdato, testresultater og tekniske data samt hvilken medarbejder, der har pakket og kløvet skiferen.

Labelen viser desuden, hvilke internationale standarder produktet lever op til, herunder CE-mærkning, ISO-certifikater, forordninger om produktkvalitet med mere.

Vores sporbarhed giver os mulighed for at give præcise data til vores forhandlere og kunder, samtidig med at vi kan overvåge skiferkvaliteten fra start til slut.

En label, der definerer skiferens egenskaber

Hver palle med naturskifer indeholder også en label med testresultater, der fremhæver skiferens kvalitet og holdbarhed.

label definerer skiferens egenskaber

Denne label inkluderer skiferens vigtigste egenskaber i henhold til den europæiske standard EN 12326-1, som definerer skiferens specifikationer samt overholdelse af forskellige parametre – og derved fremhæver, at vores produkter overholder kvalitetskravene i henhold til salg og markedsføring.

Skræddersyede paller med CUPA-logo

Sidst, men ikke mindst, er alle vores paller skræddersyede med CUPA PIZARRAS’ eget logo.

kkræddersyede paller med cupa logo

En skifer af høj kvalitet har en enestående ydeevne og holdbarhed. Vi stræber således efter at give vores kunder en enkel og pålidelig service ved at tilbyde præcis produktinformation, sporbarhed og kvalitetskontrol for hver enkel skifer.

Hvis du har spørgsmål angående vores naturskifer, er du velkommen til at kontakte os !