Top

Vi er glade for at kunne meddele, at den anden udgave af konkurrencen ‘Best of the Best‘ nu er i gang. Kapløbet om at vælge årets bedste anvendelse af naturskifer er begyndt. Vil du være årets vinder? Så læs videre – det er meget nemt at deltage!

Du skal blot sende os en video på mellem 45 sekunder og to minutter, der viser, hvad du mener er det smukkeste, mest spektakulære eller imponerende ved naturskifer og dit projekt.

Det kan for eksempel være en droneoptagelse, der viser taget fra luften, nærbilleder eller en hurtig før-og-efter-video. Opfindsomhed og originalitet er meget vigtigt…

Det er nemlig vores følgere, der vælger vinderen. I første runde vælger læserne på vores blog det bedste forslag fra deres eget land. Derpå skal de nationale mestre møde hinanden på Instagram. Og der er kun én vinder!

Det er meget nemt at deltage. Du skal blot sende din video til os senest 15. november. Hvis du har nogle optagelser, men ikke ved, hvordan du redigerer dem, eller hvad du gør med billederne, så kan vi hjælpe dig. Hvordan kan du kontakte os? Den måde, der passer dig bedst: på vores sociale medier eller direkte ved at skrive en e-mail til jhernandez@cupapizarras.com

Vinderen modtager et trofæ og … en tur til vores stenbrud, hvor man se hele transformationsprocessen for naturskifer!

Men vi vil også gerne forære små gaver til alle deltagere. Faktisk har vi allerede goodiebags klar.

besøg cupa pizarras

For nylig fik vi besøg af sidste års vindere: arkitekterne, der tegnede ‘Impulso Verde‘ i Lugo – en imponerende bygning, der vandt en jordskredssejr i Instagram-afstemningerne.

Vil du være vinderen i 2022 og besøge vores stenbrud sammen med dit team?

Hvem? CUPA PIZARRAS

Hvad? Konkurrence om at kåreBest of the Best

Hvornår? Send os din video senest 15. november

Hvor? Til denne e-mail jhernandez@cupapizarras.com

Hvorfor? Fordi du gerne vil vinde præmien – en tur til vores stenbrud