Top
byggecentrum cupa danmark udstilling

Vi har åbnet en permanent udstilling i Huset (Middelfart), hvor du kan finde information og alt, hvad du har brug for at vide om hele vores udvalg af naturprodukter: tagdækning, facade og interiør.

Udstillingen er også den bedste mulighed for at se vores produkter af naturskifer på første hånd, da vi har installeret nogle displays, der giver dig mulighed for at lære skønheden i vores tag- og facadematerialer at kende.

Du kan desuden bede om teknisk dokumentation og kontakte vores team af eksperter, som vil rådgive dig gennem hele designprocessen – lige fra idé til den endelige installation.

Byggecentrum Middelfart

Leder du efter inspiration og faglig viden, er vi klar til at hjælpe! Byggecentret har åbent alle ugens dage fra 10 til 17.

I mellemtiden kan du tage et kig på det mest komplette udvalg af naturskifer til tagdækning på markedet. Naturskifer er et produkt med uovertrufne tekniske egenskaber, der tilpasser sig ethvert projekt og altid tilføjer en betydelig merværdi.

CUPA DANMARK fremstiller og sælger også facadeprodukter såsom CUPACLAD, der er lavet af naturskifer, og STONEPANEL, som er et innovativt beklædningssystem i natursten, der kan bruges på alle typer vægge.

byggecentrum Middelfart cupa danmark

Hvis du har spørgsmål, kan du udfylde denne formular, hvorefter vores team af eksperter vil kontakte dig hurtigst muligt.