Top
konkurrence naturskifer best 2023

For tredje år i træk afholder vi vores internationale konkurrence ‘Best of the Best’. Vær med når vi kårer årets bedste anvendelse af naturskifer! Det er ret nemt at deltage: Du skal bare sende din video til os!

Hvad skal videoen indeholde?

Den skal være relativt kort – mellem 45 sekunder og 2 minutter – og skal indeholde noget, der har med naturskifer at gøre: et afsluttet projekt, installationsprocessen, luftbilleder af dit seneste arbejde … alle idéer er velkomne, så lad din originalitet skinne igennem!
Hvordan og hvornår kan jeg indsende min video? Der er deadline 1. december.

Du kan sende din video til mailadressen jhernandez@cupapizarras.com eller ved at udfylde følgende formular:

  Hvordan er reglerne og afstemningen?

  Deltagerne bliver inddelt i grupper efter land. I den første runde, som løber fra 11. til 13. december, foregår afstemningen på vores blog. Den video fra hvert land, der får flest stemmer, går videre til slut runden.
  Den sidste runde med de bedste fra hver gruppe foregår afstemningen på vores Instagram-konto fra 18. til 20. december. Den video, der har fået flest “likes” ved afstemningsperiodens udløb, kåres som årets vinder 2023.

  Hvad får vinderen?

  Alle deltagere får en goodiebag med professionelle materialer: tøj, værktøj og andre overraskelser.
  Den endelige vinder får en rejse til La Medua i Spanien for at besøge vores skiferbrude og opleve kløvningsprocessen på første række. En uforglemmelig oplevelse!
  Den skotske virksomhed Compass Roofing vandt titlen i 2022. På billedet ses de på besøg i vores skiferbrud.

  compass roofing best-of best 2022

  Har du flere spørgsmål?

  Hvis du gerne vil deltage og har spørgsmål, kan du kontakte os via sociale medier eller via e-mail på jhernandez@cupapizarras.com.
  Husk, at vi også gerne vil hjælpe og rådgive dig med dine videoer, f.eks. med at vælge de bedste billeder og ideer, give en hånd med redigeringen eller besvare dine spørgsmål.

  Held og lykke til alle – må den bedste vinde!