Top
archpaper awards best cladding product 2023

Vi er meget glade for at kunne fortælle, at CUPACLAD, vores banebrydende facadeprodukt, er blevet tildelt den prestigefyldte titel som vinder i Facadebeklædnings-kategorien ved 2023 Best of Products Awards, som afholdes af The Architect’s Newspaper.

Baggrunden for at anerkende CUPACLAD ved 2023 Best of Products Awards var ikke kun produktets æstetiske udseende, men også de bæredygtige kvaliteter. Dette understreger den voksende betydning af bæredygtighed inden for moderne arkitektur.

I en tid, hvor miljøbevidsthed og bæredygtighed er i højsædet inden for arkitektonisk design, fremstår CUPACLAD ikke kun som et designmæssigt vidunder, men også som en bæredygtig løsning, som arkitekter og designere ikke har råd til at overse.

Vi er meget stolte over at modtage denne prestigefyldte pris fra The Architect’s Newspaper, der er den mest prominente stemme inden for arkitektur og design i USA. Vi vil også gerne sige tak til de syv jurymedlemmer.

Charles Sharpless AIA, medstifter og direktør for Somewhere Studio, LLC og medlem af juryen, deler her sine tanker om, hvorfor CUPACLAD fik prisen:

Den vandafvisende tynde sten er et spændende produkt, som jeg ikke ser ret tit i det sydøstlige USA, hvor jeg arbejder og underviser. Det ville jeg gerne se mere af.

Prisen understreger vores dedikation til at give arkitekter, designere og entreprenører de værktøjer, de har brug for, når de ønsker at redefinere et udtryk og skabe varig skønhed!

facadeskifer cupaclad

Som en del af prisen bliver CUPACLAD nævnt på tryk i AN’s Best of 2023-nummer, som udkommer i december.

En facade af naturskifer skaber et tidløst udtryk med arkitektonisk elegance. Den klassiske, vedvarende skønhed er et vidnesbyrd om tiden, der går, hvilket gør den til et ideelt valg inden for både moderne og traditionelt design.

Med denne pris er vi mere opsatte end nogensinde på fortsat at skabe nye projekter med langvarig skønhed fra vores naturskiferfacader.