Top
byterrasser natursten stonepanel

Det er tid til at begynde at tænke på foråret og bruge mere tid udenfor, ikke kun på de store terrasser, verandaer eller i de store haver, men også på altaner og byterrasser, som er en ægte skat for dem, der bor i byen.

Det gælder også dette projekt – en mellemstor tagterrasse med vidunderlig udsigt over en bugt i den nordvestlige del af Spanien. I dette tilfælde besluttede lejlighedens ejer at renovere terrassen og dække væggene med STONEPANEL NORDIC for på den måde at skabe den perfekte ramme for den smukke udsigt.

Naturlig grå kvartsit med denne naturstens blå toner giver en følelse af friskhed og klarhed til det afbalancerede og renoverede uderum.

Byterrasser med smuk udsigt over en skyline eller et landskab kan gøres til ægte oaser i byen med et par enkelte gode idéer: Stærke og ædle materialer til vægge og gulve (så de kan modstå alle vejrforhold) samt funktionelle og enkle møbler skaber en afslappende og hyggelig stemning.

byterrasser natursten stonepanel

DEN BEDSTE LØSNING TIL UDENDØRS BEKLÆDNING

STONEPANEL er en af de bedste løsninger til denne type af projekter i hjemmet, da det er den mest effektive og sikre kvalitetsløsning i natursten til beklædning af vægge samt det eneste panel, der er certificeret til udvendig montering i hele Europa.

Panelerne er sammensat af stykker af natursten, der er monteret på en cementbase og forstærket med glasfibernet, så der ikke er risiko for, at de løsner sig. Det er også muligt at få særlige dele såsom hjørner (massive, lige-endede, dobbelt-endede eller til vinduer), belægninger og andre supplerende løsninger.

Kig ind på vores hjemmeside, hvis du ønsker yderligere information om dette produkt.