Top
naturskifer certificeret bre global

Heavy 3 og CUPA 12 tagskifer er blevet vurderet og certificeret af BRE Global, som er en uafhængig tredjepartsgodkendelsesorganisation, ekspert i livscyklusvurdering.

Miljøprodukterklæring

Miljøprodukterklæringerne fra Heavy 3 og CUPA 12 er nu opført i Green Book Live-databasen. Dette er en vigtig milepæl for Cupa Pizarras, da bæredygtighed er kernen i deres engagement.

Denne BRE Global-certificering beviser kvalitet og gennemsigtighed, da produkter er underlagt en streng kontrolproces. Som verdensledende inden for naturskifer skal vi arbejde hårdt for at reducere vores miljøpåvirkning så meget som muligt.

 

HEAVY 3

heavy 3 skifer

HEAVY 3 er en blå-sort tagskifer med en rustik struktur. Den fås i forskellige størrelser, og den er 7-8 mm tyk. Dens tekniske egenskaber gør det til et virkelig modstandsdygtigt materiale. Det er faktisk et godt valg til steder, hvor klimaforholdene er ekstreme, såsom Skotland.

Læs mere om Heavy 3.

 

CUPA 12

cupa 12 skifer

CUPA 12 er en høj kvalitets naturskifer, mørkegrå, meget stærk og med en glat overflade. Faktisk kan dens udseende og ydeevne forblive uændret i årtier med minimal vedligeholdelse.

Læs mere om CUPA 12

Du kan finde certifikaterne i Green Book Live-databasen