Top
naturstenpanel

Storädalen Golf Club ligger på Danmarks vestkyst (Holstebro), og tilbyder det bedste af naturen og komforten, som i et sportscenter.  Facaden er beklædt med STONEPANEL Black Slate Thin, som giver elegance og karakter til faciliteterne. Storädalen Golf Club åbnede i 2007.

Med en 18-hullers golfbane blev Storädalen Golf Club designet af Arkitekt John Robert Knudsen til at passe harmonisk med miljøet. Resortfaciliteterne inkluderer et klubhus, nogle kontorer, kursuslokaler og en offentlig restaurant kaldet Falling Water. STONEPANEL, det eneste panel, der er certificeret og frosttestet til udendørs brug, er anvendt på dele af facaden. Arkitekten valgte STONEPANEL ™ Black Slate Thin, som er et naturstenpanel sammensat af tynde smalle sorte naturskifer med mørke og blå toner, og der med tiden vil oxidere.

NATURSKIFER, STØRRE HOLDBARHED FOR FACADE

Det indbyggede mekaniske anker på vores stenpaneler er lavet af rustfrit stål, hvilket muliggør opsætning på overflader over to meter. STONEPANEL installation er 10 gange hurtigere end traditionelt murværk og rentabelt, fordi natursten er mere holdbar end andre beklædningsprodukter. Med den ‘Z’ -formet form af panelerne undgår man synlige samlinger, og forbedre det ydre udseende på Golfklubbens facade.

Golfklubben ligger kun to kilometer fra Holstebro centrum. Det står som en oase af ro og afslapning i en af ​​de smukkeste regioner i Danmark. Klubhuset forbinder gæster med de smukke omgivelser. Golfklubbens elegante og eksklusive atmosfære er smukt integreret i landskabet. Træ, zink og skifer blev anvendt på den udvendige facade.

Se på denne video, der viser Storädalen Golfklubs faciliteter: