Top
frederikssund

I dag er dansk arkitektur verdenskendt på grund af det banebrydende design, praktisk funktionalitet og bæredygtighed. Dette nye hus, som er bygget i Frederikssund kommune nær København, er inspireret af den traditionelle danske byggestil, der bruger træ og natursten til udvendig beklædning. Dette enfamiliehus benytter sig af de fordele, der er ved at bruge vores STONEPANEL® natursten-system, det eneste panel, der er certificeret til udvendig beklædning.

stonepanel multicolor

NATURSTEN, ET ØKO-VENLIGT MATERIAL

Danmark betragtes som blandt de førende lande inden for grøn og miljøvenlig arkitektur. Frederikssund ligger ca. 45 km nordvest for København, og vokser på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Valget af naturmaterialer til nye byggerier er meget vigtigt. Natursten er et miljøvenligt produkt, der næsten ikke kræver vedligeholdelse.
Vores STONEPANEL® er valgt til beklædning af de udvendige vægge i dette hus. Som et resultat heraf er bygningskonstruktion aldrig i kontakt med regnen eller solens stråler, og det betyder at hus er bedre beskyttet af vejrforandringer.

blakkemollevej frederikssund

STONEPANEL® MULTICOLOR TIL UDVENDIG FACADE

De naturstenspaneler, der blev brugt til den udvendige vægbeklædning på dette projekt, var STONEPANEL® MULTICOLOR. Panelerne er sammensat af brune rødlige skifer kombineret med mørkere og lysere toner. Vores produkt, det eneste naturstenpanel, der er certificeret og testet til udendørsbrug, skaber en smuk facade kombination på dette traditionelle hjem. Panelets indbyggede mekaniske anker muliggør en installation på overflader over to meter.
Panelerne er bygget i en Z-formet form for at undgå synlige sammenføjninger, og for at få et flottere sammenhængende ydre udseende. Dette innovative system, skabt og patenteret af CUPA GROUP, har en enkel og hurtig installation: 10 gange hurtigere end traditionelt murværk.

natursten stonepanel

FREDERIKSSUND, EN BÆREDYGTIG MÅDE AT LEVE PÅ

Frederikssund ligger på Roskilde Fjords østkyst, få kilometer fra den danske hovedstad. Byens nye udvikling har givet Frederikssund et nyt look, der afspejler dens voksende popularitet, som et boligområde med hurtige forbindelser til København og grønne omgivelser.
Mere end 50% af Frederikssunds fjernvarme leveres af cleantech virksomheder. Desuden er byen rig på natur. Områdets historie er unik og fortæller de stolte historier fra vikingetiden.

naturstenspaneler