Top
villa naturskifer

Denne hemmelige perle ligger ved vandet på Strandvejen i hjertet af det fineste område i Hellerup. Engang boede her en diamanthandler under anden verdenskrig, og husets atmosfære giver stadig ekko af de historiske skatte.

Huset rummer desuden endnu en historie – under Anden Verdenskrig fungerede et skjult kammer i tårnet nemlig som tilflugtssted for jøder. Villaen fra 1902 er et glimrende eksempel på, hvordan fortiden gemmer på gode historier med et strejf af magi og mystik.

strandvejen villa

I dag lever denne historie videre og giver huset karakter, også selvom det for nylig er blevet renoveret. Med andre ord favner villaen fuldt ud sin aristokratiske arv, og derfor blev vores CUPA 12-naturskifer valgt til at pryde taget og ære den historiske bygning.

Jan Falk Schollert, tagekspert hos Falk Tag & Facade, siger:

Da projektet stod færdigt, måtte vores dygtige medarbejdere simpelthen træde et skridt tilbage sammen med kunden for at beundre det imponerende resultat. Det er et sandt mesterværk i både æstetik og bæredygtighed.

De gamle asbestplader blev erstattet af et naturskifertag samt tagrender, inddækninger og beklædning af to karnapper i kobber. Samspillet mellem naturskifer og kobber på denne elegante ejendom er et smukt eksempel på tidløst raffinement og omhyggeligt håndværk.

for efter tagskifer

Falk Tag & Facade har arbejdet med naturskifer i mere end 40 år, og de sætter ikke kun pris på det smukke og stilfulde udseende, som skifer giver, men også at materialet lever op til deres bæredygtighedsprincipper.

Naturskiferens holdbare skønhed er med til at øge bæredygtigheden af produktet, og naturskifer går godt i spænd med principper om ansvarlig byggepraksis og om harmonisk sameksistens med vores miljø.

Jan Falk Schollert forklarer:

Et af de mest spændende aspekter ved at arbejde med naturskifer er den utrolige kreativitet, som vi kan slippe løs. Med de mange forskellige snit og teknikker, der kan gøres brug af, har naturskifer evnen til at forvandle ethvert tag til et kunstværk. Det er en unik mulighed for at give dit hus et nyt og anderledes udseende, der skiller sig ud fra mængden.

cupa 12 naturskifer

Projektet står nu som et vidnesbyrd om et særligt samarbejde i vores dedikerede danske team. Hvis du overvejer et byggeprojekt eller har en forespørgsel på at indarbejde naturskifer i dit design, er vores team klar til at tilbyde on-site-assistance og professionel vejledning. Tøv ikke med at kontakte os ved at udfylde denne formular.