Top
villap fredericias

Villa P repræsenterer et langt skridt fremad for brugen af naturskifer i de seneste bæredygtige tendenser inden for arkitektur!
Boligen er et helt nyt projekt i Danmark som blev færdiggjort i 2016. Den har et tag i naturskifer fra CUPA PIZARRAS’ samt vores klimaskærmende naturskifer-beklædningssystemer CUPACLAD.

EKSKLUSIVT DESIGN INSPIRERET AF NATUREN

N+P Arkitekter har designet en smuk bolig på 195 kvadratmeter ved navn Villa P. Denne skandinaviske bolig er placeret på en grund med en charmerende udsigt til Fredericias havn og Lillebælt. Boligen har en enestående vidunderlig udsigt over havet, der strækker sig mellem Fyn og Jylland.

villap naturskifer
Navnet Villa P kommer fra den bærende ydervæg, hvor den stejle vinkel mellem taget og den vandrette gulvadskillelse skaber en bevægelse, som ligner bogstavet P.

Materialerne er holdt enkle for at opnå et nordisk udtryk. Bygningen er karakteriseret ved brug af naturmaterialer såsom skifer (både til taget og væggene), store vinduer, trælægter og fejende taglinjer… Alt sammen med enkelhed og arkitektonisk orden som fællesnævner.

villap drawings

Væggene og trætagets udseende fra ydersiden fortsætter i indretningen, hvilket skaber en ærlig og transparent overgang fra indendørs til udendørs.
N+P Arkitektur kommenterede:

Skifer er et fremragende materiale, som kan modstå tidens tand. Samtidig tåler det de barske og brutale forhold tæt på havet.

Det er grunden til, at de valgte et tag af naturskifer og vores klimaskærmende beklædningssystemer i naturskifer CUPACLAD 101 Logic.

Skifer er et helt naturligt produkt med uovertrufne tekniske egenskaber, der tilføjer betydelig værdi til ethvert facadeprojekt. Det er langtidsholdbart, utrolig modstandsdygtigt, brandsikkert og naturligt vandtæt. Dets æstetiske og tekniske egenskaber forbliver uændrede, og det bevarer sin elegance og karakter i meget længere tid end nogen menneskeskabte alternativer.

Naturskifer er blevet brugt siden tidernes morgen og er et usædvanligt holdbart materiale, som holder i mere end 100 år, hvilket gør det til det ideelle materiale til enhver form for facadeprojekt. CUPACLAD-systemerne blev særligt udviklet til at opfylde behovet for at tilpasse naturskifer til nye arkitektoniske stilarter og tendenser, som kræver en mere miljøvenlig og bæredygtig konstruktion.

villap beklædningssystemer cupaclad

Få at vide mere om vores klimaskærmende beklædningssystemer i naturskifer her.