Top
ventilered facade-system montagevejledning

Ventileret facadebeklædning er et system, som er blevet en af de mest effektive løsninger til klimaskærmning af bygninger. Systemet giver mange fordele med hensyn til termisk og akustisk isolering, idet man undgår termiske broer og kondensproblemer.

Det ventileret facadebeklædning består af en bærende væg, et lag isolering og et dækkende materiale fastgjort til bygningen ved hjælp af en støttende struktur. Dette system skaber et mellemrum mellem isoleringen og det dækkende materiale, som kaldes et hulrum.

Vores CUPACLAD ventileret facadesystem med naturskifer tilbyder et design, der er tilpasset alle behov, og er kompatible med enhver type isoleringsmateriale.

HVORDAN MONTERES ET ventileret facadebeklædning?

Gå ikke glip af disse 2 videoer med monteringstrinnene til vores ventileret facadebeklædning af naturskifer:

  1. Montering af et KLIMASKÆRMENDE skiferbeklædningssystem med usynlige fastgørelser (CUPACLAD 101 Logic)

    Vores serie af CUPACLAD 101 skiferbeklædning har fuldstændig usynlige fastgørelsessystemer, som gør enhver væg eller overflade mere æstetisk attraktiv.

  2. Montering af et KLIMASKÆRMENDE skiferbeklædningssystem med synlige fastgørelser (CUPACLAD 201 Vanguard)

    CUPACLAD 201 kombinerer beslag af rustfrit stål med naturskifers tekstur for at give et moderne præg og reducere monteringstiderne i forhold til andre klimaskærmende beklædningssystemer.

CUPACLAD naturskifer facader udgør en revolution inden for beklædning med naturskifer og åbner en verden af muligheder for design med naturskifer.

Skiferen er desuden særligt udvalgt blandt vores 16 stenbrud for sine tekniske egenskaber, og fastgørelserne er designet til at give kortere monteringstider.

CUPACLAD-systemer facadeskifer slagelse

Har du brug for flere oplysninger om disse ventilerede facadesystemer? Download vores CUPACLAD-brochure.