Top
Aluminiumskonstruktionen af CUPACLAD® ventileret facade

CUPACLAD® ventileret naturskifer facadesystem med en aluminiumskonstruktion giver en masse fordele i forhold til en trækonstruktion.

I marts 2019 certificeret det franske institut CSTB vores CUPACLAD® 101 ventilerede facadesystem med en aluminiumskonstruktion, og vi vil gerne dele, nogle af de gode egenskaber med dig.

CSTB (Centre Scientifique et Technique du Bâtiment) er en offentlig fransk organisation, hvis formål er at sikre byggeriets kvalitet og sikkerhed i Frankrig. Dette certifikat er meget vigtig for vores CUPACLAD® team, da det bekræfter den fremragende præstation af det ventileret facadesystem med en aluminiumskonstruktion.

CUPACLAD® med aluminiumskonstruktion certificeret af CSTB

En mere modstandsdygtig og lettere facade

Aluminiumskonstruktionen giver mulighed for at få en lettere og mere modstandsdygtig facade. Vores letvægts aluminiumskonstruktion er mere modstandsdygtig over for brand, og skal kombineres med et ikke brændbart isoleringsmateriale.

En aluminiumskonstruktion kræver ikke en special behandling ligesom en trækonstruktion, hvilke reducerer prisen. Det er dog vigtigt at tage hensyn til bygninger beliggende ved havet, hvor der skal bruges anodiserede aluminium for at garanterer en bedre oxideringsmodstand.

En bedre modstandsdygtighed overfor temperatur ændringer

Aluminiumens modstandsdygtighed er meget bedre end træ i forhold til temperatur ændringer. Aluminiumskonstruktionen udvider og trækker sig markant mindre sammen end en trækonstruktion.

En mere ensartet og hurtigere installation

Afsluttende er det vigtigt at fremhæve at installationen af CUPACLAD® klimaskærm facadesystem med aluminiumskonstruktion er meget hurtig og mere effektiv. Aluminiumskonstruktion giver en mere jævn overflade til naturskiferen, fordi den ikke har nogle ujævnheder ligesom trælægter, og fremtoningen af facaden bliver mere ensartet.

Ventileret naturskiferfacade med en aluminiumskonstruktion.

Vores CUPACLAD® klimaskærm facadesystem kan bruges til forskellige ventileret facade designs med synlige eller usynlige fastgørelse, og til en serie af innovative koncepter af naturskifer klimaskærm facader.