Top
moderne villa med en træ- og naturstensfacade.

Dette familiehus er beliggende i et charmeret og roligt sted i udkanten af Stockholm.

Det meste af bygningen er beklædt med STONEPANEL®, det eneste naturstenspanel som er certificeret og testen til udendørsbrug. Dette facadesystem, sammen med den mørke træfacade, giver varme og eksklusivitet til det udvendige design.

En moderne villa med en træ- og naturstensfacade

Det smukke hus er beliggende i Täby, en af de hurtigst voksende områder i udkanten af Stockholm.

villa Stockholm smuk-familie hus-STONEPANEL facade

Vores STONEPANEL® Multicolor blev valgt til at beklæde de udvendige facader af huset. Dette panel er sammensat af brune og rødlige sten kombineret i lyse og mørke toner. Ca. 170m2 STONEPANEL™ Multicolor blev der brugt til at beklæde denne facade, et flot design til dette moderne hus.

STONEPANEL™ naturlig og bæredygtig facadeløsning

Panellerne er S formet for at undgå synlige samlinger, og findes i standard målet 61 x 15,2 cm med en tykkelse på 3,5 – 5 cm. Det indbyggede patenteret mekaniske anker er lavet af rustfrit stål, og muligør en montering af paneler på overflader i mere end 2 meters højde. En stærke og ensartet cementbase giver sikker vedhæftning og tillader tilskæringer uden risiko for afskalling.

Stonepanel® matcher husets arkitektur og omkringliggende natur

STONEPANEL™ Multicolor blev også brugt til havens støttemure, som blev bygget foran huset. Den udendørsterrasses vægge blev beklædt med natursten, så den matchede med husets arkitektur og den omkringliggende natur. Selv de buede mure blev beklædt med STONEPANEL™ takket været de specielt fremstillet panelløsninger.

Den svenske by Täby er involveret i en miljøplan om at skabe en grøn bæredygtig levevis. Formålet med planen er at reducerer klimaets påvirkninger, skabe flere grønne områder og bygge miljøbevidst. Vores STONEPANEL® er en naturlig og bæredygtig facadeløsning. I modsætning til keramiske materialer, er der ikke brugt kemikalier i produktionen af natursten. Vores paneler kræver ikke yderligere bearbejdning, og reduktionen i energiforbruget mindsker CO2-emissionerne i atmosfæren.