Top
vestjysk bank naturskifer facade

Vestjysk Bank’s afdeling i Hvide Sande, valgte naturskifer til deres facaderenovering. De valgte designet CUPACLAD® 201 VANGUARD, der skiller sig ud for det stilfulde, moderne design, og som harmoniserede med bygningens stil.

Hvide Sande er beliggende midt på landtangen Holmsland Klit, og anskiller Nordsøen og Ringkøbing Fjord. Naturskifer var derfor et oplagt valg til facaden pga. dens holdbarhad og modstand mod det hård klima ved nordsøen.

vestjysk bank cupaclad

Et modstandsdygtigt, holdbart facademateriale

Naturskifer er et modstandsdygtigt og holdbart facademateriel i alle slags vejrforhold. Vandtæt og ekstremt modstandsdygtig. Skifer har mange tekniske og naturlige egenskaber, og en bemærkelsesværdig levetid.

Arkitektfirmaet HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S siger følgende om valget af naturskifer:

Naturskifer spillede godt sammen med bygnings unike formsprog, og er samtidig robuste nok til vejrforholdene tæt ved Vesterhavet.

vestjysk bank hvide sande

Et moderne design med naturskifer

Bortset fra modstandsdygtigheden var det også vigtigt at vælge en moderne beklædningsløsning, der forbedrede bygningens unikke design. Derfor valgte de vores naturskifer klimaskærms beklædningssystem CUPACLAD® 201 VANGUARD.

VANGUARD tilbyder et meget moderne design, takket være brugen af synlig fastgørelse. Skiferenhederne er fastgjort med beslag, der er let synlige i bunden og giver et rent, stilfuldt udseende.

vestjysk bank facadeskifer

Den 689m2 store facaden er blevet beklædt med naturskifer ved VVS-firmaet Byens Blikkenslager Ringkøbing ApS.

Bygningens unikke design, naturskifer sammen med de store asymmetriske vinduer, tiltrækker alles opmærksomhed.