Top
små huse beklædt med naturskifer

Disse små trekantede huse beklædt med CUPA 12 natur tagskifer er en del af Zen Garden Resort beliggende i Zánka (Ungarn). Et tag- og facadebeklædningsprojekt, som vi har udført i samarbejde med vores officielle distributør i Ungarn, Tető Horn Kft.

Ligesom vores skifer er hvert arkitektonisk projekt designet med dette naturmateriale unikt.

Stilfulde små huse beklædt med naturskifer

Zen Garden Resort ligger i den ungarske landsby Zánka nord for Balatonsøen, den største sø i Centraleuropa. De enkle og hyggelige trekantede feriehuse er omgivet af natur, en beliggenhed der garanterer en afslappende ferie.

huse beklædt med CUPA 12 natur tagskifer

Selvom husets form og indretning minder om en campingplads ved første øjekast, så er disse små huse designet til at sikre maksimal komfort, og er udstyret som et 4-stjernet hotel.

Naturskiferen giver et naturligt look, der passer perfekt til det grønne landskab omkring resortet. Træerne er en del af Zen Garden Resort-appellen, og skiferen er naturligt integreret i landskabet.

Tag og facade installation

Til installation, af skifer på taget og facaderne af disse lejligheder, blev der anvendt to forskellige systemer; kroge til facaden og skruer til taget. På denne måde ser taget meget ensartet ud i modsætning til facadens subtile metalliske detaljer, som er fastgjort med klips i rustfrit stål.

Zen Garden Resort

Der er 10 skiferbeklædte trekantede huse i byen, der udgør cirka 2900m2 tagdækning og 1000m2 facadebeklædning.

Ønsker du at bruge vores naturskifer i dit næste tag- eller facadebeklædningsprojekt? Kontakt os, så hjælper vi dig med at vælge den bedste løsning til dit projekt.