Top
west mill bygning

De moderne mørkegrå paneler STONEPANEL™ danner en stilfuld kontrast til den hvidpudset facade i West Mill Development i Colinton Village (Edinburgh, UK). Den autentiske stenfinish og hvide facade skaber lyse boligarealer, der harmonerer med det traditionelle stenrige landskab i det nærliggende Edinburgh.

West Mill ligger, et par minutter væk fra Edinburghs hovedstad, i et smukt og udsøgt område ved bredden af Water of Leith i det historiske bevaringsværdige område i Colinton Village. Den charmerende og autentiske landsby er en skjult perle med maleriske fredede bygninger og et blomstrende samfund.

stonepanel nbeklaeder

Billeder: Taylor Maxwell

Denne prestigefyldte ejendom med 14 luksuslejligheder blev bygget af ejendomsudvikler Westpoint Homes, der søgte et innovativt og bæredygtigt facadesystem i et eksklusivt design. Valget faldt på STONEPANEL™ NORWAY RUSTIK, et naturstenspanel som bringer varme og giver et tidløst stenfacade design.

ET 21-ÅRIGT DESIGN MED NATURSTEN

Denne gyldnede quarzit sten med brune og grålige toner tilførte en autentisk stenfinish og rustik stil til et design fra det 21. århundrede. Den udvendige beklædning af STONEPANEL™ NORWAY RUSTIK (standardmål på 60x20x3.5-5cm) blev installeret ved brug af det indstøbte rustfri anker, som giver mulighed for mekanisk fastgørelse og en ekstra sikring af panelet på høje bygninger.

naturstensfacade stonepanel

Billeder: Taylor Maxwell

West Mill vandt titlen Apartment Development of the Year ved Scottish Home Awards 2015.