Top
villa risskov familiebolig i Aarhus i Danmark.

Vision Arkitekter er blevet inspireret af holdbarheden, miljøvenligheden og skønheden i CUPACLAD til designet af en familiebolig i Aarhus i Danmark.

Villa Risskov er et moderne og funktionelt projekt med CUPACLAD 101, et ventileret og usynligt facadesystem med CUPA PIZARRAS naturskifer.

Den unikke facade på denne bygning, der ligger på Jyllands østkyst, blev kombineret med vandstrøgne og kulbrændte mursten fra Petersen.

Byggeriet fremstår som en sort blok med store vinduer, hvilket giver mulighed for mere naturligt lys.

CUPACLAD 101 Logic er blevet monteret ved hjælp af et usynligt fastgørelsessystem. Skiferpladerne fastgøres vandret med to skruer af rustfrit stål.

villa risskov - vision arkitekter - facadesystem med naturskifer.

Skruernes hoveder befinder sig under overlapningen og er derfor usynlige. CUPACLAD gør det muligt at montere naturskifer vandret og tilbyder nye designmuligheder til moderne arkitektur.

Dette byggesystem vejer meget lidt, er nemt at montere og giver bygningen et moderne udseende. Både i nye konstruktioner og i renoveringsarbejde kan CUPACLAD-systemer tilpasses til ethvert arkitektonisk design.

Villa Risskov blevet bygget i 2012 og er kendetegnet ved kvalitetsmaterialer, som fremhæver husets minimalistiske udseende.

Denne unikke familiebolig – et enkelt design med et kraftfuldt udtryk og fuldstændig funktionel – skaber et tidløst design, som er baseret på traditionel dansk arkitektur.

ET HOLDBART VALG

Den innovative anvendelse af CUPACLAD-systemer på projektets hovedfacader er et holdbart valg, takket være brugen af et naturprodukt som skifer, der bevarer sit flotte udseende.

Modstandsdygtige og holdbare materialer er en af de mest efterspurgte kvaliteter i alle typer af bygninger.

CUPA PIZARRAS naturskifer er fastgjort på vandrette lægter med forskellige fastgørelseselementer. De vandrette lægter fastgøres over de lodrette lægter, som fastgøres mekanisk til facaden, så der opstår et ventileret hulrum.

familiebolig i Aarhus i Danmark.

I dette projekt er CUPACLAD en tidløs metode til at skabe naturlige skiferfacader og udnytte skiferens egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed og skønhed.

Fotos venligst fra Vision Arkitekter.