Top
stonepanel natursten facade

Vidste du, at vægbeklædningsløsningen Stonepanel er et af vores mest internationale naturstensprodukter? Faktisk kan du finde den i vægbeklædningsprojekter i såvel bolig- som erhvervsejendomme overalt i verden,  herunder Frankrig, Spanien, Danmark, Portugal, Storbritannien, Sverige, Tyskland …

Stonepanel er et innovativt system, det er skabt og patenteret af CUPA GROUP og kan bruges til enhver form for udvendig og indvendig vægbeklædning. Det er desuden certificeret til udvendig installation i hele Europa, hvilket giver arkitekter, konstruktører, ejere og installatører endnu en god grund til at vælge netop Stonepanel.

stonepanel multicolor

Stonepanel Multicolor-løsning i Chalk Ridge (UK), designet af SCD Architects

Derudover kommer selvfølgelig kvaliteten og skønheden af de natursten, der udgør disse paneler, samt det varierede udvalg af special dele såsom hjørner.

Vil du gerne vide mere om dette enestående stenpaneler? Læs videre, og få de 12 grunde til, at Stonepanel er den vægbeklædningsløsning, der vælges verden over.

stonepanel natursten

Stonepanel på Casa 47 (Spanien), design af Arquitopías arkitekter.

12 grunde til at vælge Stonepanel

 1. Naturstens-monteringssystemet Stonepanel er certificeret af de mest prestigefyldte europæiske organisationer: Storbritannien (BBA-Agrément Certificates), Frankrig (CSTB-Avis Technique) og Tyskland (DIBT-ABZ).
 2. Panelerne er sammensat af stykker af natursten, der er monteret på en cementbase og forstærket med glasfibernet for at undgå, at de løsner sig.
 3. Stonepanel-vægbeklædningsløsning muliggør en enkel og hurtig installation.
 4. Naturstensprodukter er mere holdbare end andre beklædningsmaterialer, og der er stort set intet produktspild.
 5. Stonepanels patenterede indbyggede mekaniske anker af rustfrit stål muliggør installation på overflader, der er højere end to meter.
 6. Stonepanel™ har bestået krævende test med fokus på frostbestandighed og holdbarhed.
 7. Basen måler knap 3 cm (1,18 tommer), hvilket giver mulighed for nem montering af plader og blokke med rustik eller antik finish.
 8. Panelerne monteres i en Z-form for at undgå synlige samlinger og for at fremhæve Stonepanels æstetiske udseende.
 9. Fremstillingsprocesserne overvåges løbende af R&D-afdelingen i CUPA GROUP.
 10. Panelerne fremstilles i vores standardstørrelse 55×20 cm og fås i forskellig tykkelse afhængigt af modellen.
 11. Det er muligt at anvende special dele såsom hjørner (massive, lige-endede, dobbelt- endede eller til vinduer), belægninger og andre supplerende løsninger. ( Ikke alle special dele markedsføres i Danmark)
 12. Der findes et bredt udvalg af Stonepanel-modeller med forskellige farver og finish. De har alle naturstenens skønhed og eksklusivitet – hver eneste stykke er helt unikt.
stonepanel granit

Stonepanel Granit på et plejehjem (Frankrig) 

Stonepanel-vægbeklædningsløsning er kort sagt af den højeste kvalitet. Det er det mest effektive, sikre og æstetiske monteringssystem og kan bruges til enhver form for vægbeklædning med natursten.