Top
BØRSENS GAZELLE-PRIS 2022

Vi er glade for at kunne meddele, at CUPA DANMARK har fået tildelt Gazelle-prisen 2022 på baggrund af vores vækst og økonomiske resultater gennem de sidste fire år. Det er en stor ære at modtage denne anerkendelse, og den vil motivere os til at fortsat vores arbejde inden for innovation og bæredygtighed.

Gitte Jørgensen, administrationschef i CUPA DANMARK, fortæller:

Det er altid en sand fornøjelse, når en uafhængig tredjepart anerkender det arbejde, man har udført. Især, når det drejer sig om den prestigefyldte Gazelle-pris.

Tilføjer hun:

Vi vil blive ved med at arbejde hårdt for at kunne tilbyde det danske byggemarked de bedste og mest bæredygtige løsninger.

CUPA DANMARK består af et passioneret team, hvor alle går op i det, de laver, og de produkter, de arbejder med. Alle vil altid yde en ekstra indsats for sikre, at arbejdet bliver udført godt.

gazelle

Teamet har stort fokus på hver enkelt opgave, hvilket sikrer en enestående kundeoplevelse. I løbet af de sidste par år har vi sammen med vores kunder udviklet nogle stærke relationer med henblik på at fremme endnu tættere samarbejder.

Ikke desto mindre har vejen til den seneste succes ikke været nem. Vi har været nødt til at træffe svære beslutninger for at sikre fortsat investering på de rigtige områder. For at tilpasse os det nye økonomiske klima har vi nedskaleret vores omkostninger, herunder vores hovedkontor. Vi har prioriteret at investere i de aktiviteter, der skaber den værdi, som kunderne efterspørger. Vi er flyttet til mindre lokaler, og fået en permanente udstilling på Byggecentrum i Middelfart.

Vores bæredygtige produktsortiment har også været en af nøglerne til succes. I en tid med et stigende behov for at bygge med naturlige og bæredygtige materialer, er CUPA DANMARK klar til fortsat at tilbyde de mest grønne og innovative løsninger til markedet.

klosterevej

Her kan du tage et kig på vores fulde udvalg af naturskiferløsninger, lige fra tagdækningsmaterialer til klimaskærmende beklædning til facader. Husk, at vi også tilbyder letvægtsstenbeklædning med STONEPANEL.