Top
studio fuse tagskifer

Forestil dig, at du kan designe dit eget drømmehus. Daniel og Nina Rowland, arkitekt og indretningsarkitekt hos Studio Fuse, har forvandlet en sø til et prisbelønnet drømmehjem i Chichester i England. Hvordan gjorde de?

På den samme grund som en eksisterende bolig designede de en miljøvenlig bygning, som skulle være omgivet af lokalt dyreliv og en flot naturlig sø. Forvandlingen var så imponerende, at den blev vist i det britiske tv-program Grand Designs.

cupa 12 skifer

Da naturen var et vigtigt element i projektet, var valget af tagmateriale helt ligetil. Daniel Rowland forklarer:

Vi overvejede først et standard metaltag, men i sidste ende valgte vi skifer for at komplementere de andre naturmaterialer, vi havde brugt.

De uovertrufne tekniske egenskaber ved naturskifer overbeviste parret, og da de så den grå, glatte, matte overflade på vores CUPA 12, vidste de, at de havde truffet det rigtige valg.

Siger Daniel Rowland:

CUPA 12-skifer har en blød, naturlig æstetik og er ensartet i sit udseende, hvilket er ideelt til et moderne byggeri. Det er også af god kvalitet, og vores tagdækker var vild med at arbejde med det.

grand designs tv

Miljøvaredeklarationen (EPD’en) for vores CUPA 12-naturskifer er inkluderet i amerikanske Green Book-database, hvilket garanterer, at der er tale et bæredygtigt produkt, der respekterer miljøet i alle faser af både produktion og levetid.

Husets moderne tag krævede en specifik og detaljeret installation på grund af de forskellige taghældninger og de skrå valme, som var vanskelige at få til at passe.
Darren Stigant, direktør hos tagdækningsfirmaet NJS, fortæller:

Jeg foreslog CUPA 12-skifer, fordi den fås i paller med 400×250 mm. Ved at bruge denne mindre størrelse kunne vi opnå den ønskede finish.

naturskifer grand designs tv

Vi tilbyder tagplader i mange forskellige former, størrelser, tykkelser og nuancer. Vores hold af specialiserede eksperter står til klar til at rådgive dig og afklare eventuelle tvivlsspørgsmål under hele processen, fra specifikation til installation på stedet.