Top
tregenna resort uk

En ny samling af luksushytter er blevet bygget til det historiske Tregenna Castle Resorts. Alt inden for design, materialer og møbelfinish skulle være af højeste kvalitet, og derfor blev CUPA PIZARRAS naturskifer valgt som tagmateriale.

Da det blev besluttet, at slottet skulle være vært for det næste G7-møde, skulle der overholdes en streng deadline for arbejdets udførelse.

tregenna lodge resort

Takket være et tæt samarbejde mellem vores team og Jewson St Austell blev alle de logistiske udfordringer overvundet, så det kunne sikres, at afholdelsen af topmødet for verdenslederne blev en succes.

Mens den spektakulære udsigt over St Ives’ kystlinje glædede deltagerne, er kystforholdene altid et problem for levetiden på ethvert byggemateriale. Takket være skiferens naturlige egenskaber har den en fremragende holdbarhed i selv det mest ekstreme vejr.

Da Tregenna Castle er en fredet ejendom, skulle alle materialer opfylde strenge kvalitetskriterier. Summit Roofing Solutions stod for denne vanskelige tagdækning, som anvendte CUPA 12-naturskifer med kroge i rustfrit stål.

tregenna castle resort

Adam Palmer, Company Ejer, forklarede:

Vi overtog dette projekt, efter at en tidligere tagdækning med et andet mærke skifer ikke blev godkendt af hovedentreprenøren. Efter at have modtaget beskrivelsen forstod vi, at CUPA PIZARRAS’ løsninger kunne hjælpe os med at opfylde alle projektets nøglemål

Tagarbejdet var ekstremt teknisk, da alle skiferplader skulle være perfekt på linje med hinanden, især på hytterne. Den ekstraordinært strenge klassificeringsproces af vores naturskifer garanterede den fladhed og regelmæssige tykkelse, der var nødvendig for tagdækningen.

Stuart Black, salgschef hos CUPA PIZARRAS, husker:

De sidste faser af tagdækningen var under et enormt pres. “Med et mere restriktivt udgangspunkt end normalt måtte vores team arbejde hårdt for at sikre effektiv levering og logistisk ydeevne

naturskifer tag tregenna castle

“Ved at udarbejde en velovervejet leverings- og logistikplan hjalp vores team med at sikre en tagdækning stort set uden nogen forsinkelser eller problemer”, fortsætter Stuart. Som verdensledende på området har CUPA PIZARRAS altid en løsning til dit projekt.

Mødet fandt sted, og ledere som den britiske premierminister, Boris Johnson, og den amerikanske præsident, Joe Biden, kunne ved selvsyn nyde komforten ved dette luksusresort bygget for og af verdens ledere.