Top
skifertag

Uanset om du overvejer at bygge et nyt hjem eller renovere, er valget af tagmateriale mere end blot et spørgsmål om æstetik. Her forklarer vi, hvorfor naturskifer er den bedste løsning til dit tag.

Skifertagets egenskaber og fordele

Det er ofte de naturlige egenskaber, der har betydning for et produkts fordele. Hvorfor er naturskifer det bedst mulige materiale til dit tag?

  • Æstetik: Naturskifer er blevet dannet gennem millioner af års geologiske processer. Det er umuligt at genskabe denne proces kunstigt, hvilket gør naturskiferens elegante og sofistikerede udtryk helt unikt.
  • Ydeevne: Naturskiferen er vandtæt, frostbestandig, slagfast og brandsikker. Skiferens modstandsdygtighed over for forskellige vejrforhold gør den perfekt til beklædning af tag og facade, uanset hvor i verden huset befinder sig.
  • Holdbarhed: Naturskifer er en metamorf bjergart, der bevarer sine æstetiske og funktionelle egenskaber uændret over tid. Skifer overgår andre tagdækningsmaterialer, når det kommer til modstandsdygtighed.
  • Bæredygtighed: Naturskifer er en naturskabt sten, og udvindings- og bearbejdningsprocessen kan gøres meget effektivt. Processen er kendt for en lav miljøpåvirkning.

naturskifertag

Fordelene ved at vælge et naturskifertag

Naturskiferen har flere positive naturlige egenskaber. Hvad er fordelene ved et tag i dette materiale?

  • Lavt vedligeholdelsesbehov: I modsætning til andre tagmaterialer kræver naturskifer minimal vedligeholdelse. Glem alt om konstante eftersyn, reparationer og uventede udgifter.
  • Levetid: Når naturskiferen først er blevet lagt på dit tag, kan den holde i over hundrede år. Det kan give betydelige besparelser på lang sigt.
  • Alsidighed: Naturskifer passer til alle arkitektoniske stilarter, alt fra den helt klassiske arkitektur til moderne bygninger. Derudover kan den lægges på både taget og facaden.
  • Modstandsdygtighed: Naturskifer er modstandsdygtig over for regn, sne og ild. Den klarer de fleste klimaforhold og leverer altid en enestående ydeevne.

hus med skifertag

Hvorfor vælge netop CUPA?

Nu ved vi, at naturskifer er det bedste materiale til dit tag, men hvad gør CUPA PIZARRAS unik?

  • Produktionen: Vi udvinder naturskifer fra vores 20 stenbrud i det nordvestlige Spanien og forarbejder den på vores 24 anlæg. Den udførlige kontrol i hele produktionskæden kvalitetssikrer alle vores produkter.
  • 130 år som førende producent: Vores ældste stenbrud har været i drift siden 1892. Gennem alle disse år har vi produceret naturskifer til tusindvis af projekter verden over, og vi er førende på alle de markeder, hvor vi opererer.
  • Garanteret kvalitet: Hver eneste palle af vores naturskifer opfylder de højeste standarder for kvalitet og bæredygtighed, uanset hvilket land vi leverer til. Vi er desuden en CO2-neutral virksomhed og har en guldmedalje fra Ecovadis.
  • Personlig service: Vi har det største team af naturskifer-eksperter, der kan være behjælpelige inden for alle faser af processen og med tekniske dokumenter, garantier og support.

detalje naturskifertag

Er du stadig i tvivl om du skal vælge naturskifer til dit tag? Kontakt os endelig – vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig i hele processen.